Προχωρά η αύξηση Μ.Κ

Πιερικός: Επιβεβαιώνει ο Παπαδόπουλος για Νιώπα
Σε καλό δρόμο βρίσκονται οι διαδικασίες για τις προεγγραφές αγορών της ΠΑΕ Πιερικός απο τα μέλη και τους φίλους της Κατερινιώτικης ομάδας. Στόχος είναι να καλυφτεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 300.000 ευρώ και ελπίζεται ότι θα υπάρξει ανταπόκριση απο τον κόσμο της Πιερίας. Οι Κατερινιώτες αναμένουν να καλύψει μέρος των μετοχών ο Γιάννης Νιώπας σε μια προσπάθεια να υλοποιηθεί ενα όραμα δυο δεκαετιών και άνω, ώστε ο Πιερικός να επανέλθει στα μεγάλα σαλόνια.

Πιερικός:  Εξετάζει Χάμο και Σιάννη
Στο μεταξύ, ο τεχνικός Γιώργος Καμπερίδης τσεκάρει παίκτες για να στελεχώσουν το ρόστερ. Έτσι προχθές παρακολούθησε τον 21χρονο αμυντικό μέσο Σωτήρη Χάμο του Οικονόμου Τσαριτσάνης.

Δεν υπάρχει θέμα με την αδειοδοτηση στον Πιερικό!


Σύμφωνα με τον πρόεδρο, Κώστα Παπαδόπουλο, το θέμα με την αδειοδότηση θα ξεκαθαριστεί σύντομα και έτσι η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα έχει το δικαίωμα να κάνει μεταγραφές και ανανεώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!