ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΑΒΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)

Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Π.Α.Ε
  Κατερίνη 05/05/2014
       ΘΕΜΑ: ΠΙΕΡΙΚΟΣ (παρελθόν – παρόν και Μέλλον)         
Αγαπητέ  φίλαθλε του ΠΙΕΡΙΚΟΥ
       Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα του Νομού μας,η ομάδα της πόλης μας, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, βρίσκεται   ενώπιον κρίσιμων επιλογών και αποφάσεων για το μέλλον.
Εκτιμούμε ότι μια συγκροτημένη συζήτηση για το παρελθόν και το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ υπερβαίνει τα στενά όρια της εταιρικής δράσης της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και αφορά και ενδιαφέρει το σύνολο της Πιερικης κοινωνίας.
Χρειάζεται να μιλήσουμε ανοιχτά. Να πούμε όλοι τη γνώμη μας για τον ΠΙΕΡΙΚΟ του μέλλοντος μας. Δεν είναι συγκέντρωση για οικονομική επιστράτευση.  
  Σε καλούμε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 10.30 στην ΕΚΑΒΗ . Η παρουσία και η συμμετοχή σου στη συζήτηση για το μέλλον  του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, κρίνεται απαραίτητη               
          Για την ΠΑΕ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ          
O Πρόεδρος: Κώστας Παπαδόπουλος

6 σχόλια:

  1. ηθελα να ξερω ποιος ειχε την ιδεα να γινει 10.30 το πρωι της κυριακης. Σαββατο βραδυ ολος ο κοσμος ειναι εξω και το εβαλαν την ωρα αυτη το πρωι μαλλον απο την παε δεν θελουν να παει κανεις αλλιως για τι δεν το εκαναν απογευμα για να μπορει ο κοσμος να παει μαλλον κατι αλλο εχουν στο μυαλο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οτι η ανακοίνωση λεει 10:30 δεν σημαίνει οτι ντε και καλα θα ξεκινησει ακριβως 10:30 ... πέρσι 7:30 ήταν προγραμματισμένο και ξεκίνησε 40 λεπτά μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχνάμε πως το απόγευμα έχει αγώνες και η τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φιλε μου παλι νωρις ειναι καλυτερα θα ιταν το απογευμα η προσευση θα μασ πει αν ηταν σωστη η ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εδω που τα λεμε η 11:30 ηταν πιο λογικη ωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. παιδες το καλυτερο ηταν να γινει σαββατο απογευμα και οχι κυριακη το βραδυ του σαββατου ολοι ειμαστε εξω ποιος θα σηκωθει τοσο νωρις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!