ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: Εγώ και ο Κ.Νιωπας θα χτίσουμε μεγάλη Ομάδα!!


Ο ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ μιλάει στο flnews.

Έτοιμος να αποχωρήσει από τον Αιγινιακό εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Γιάννης Νιώπας σύμφωνα με τα όσα εκμυστηρεύτηκε στον πρόεδρο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο. Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Αιγινίου, εν μέσω και της υποψηφιότητάς του στον Δήμο Πύδνας - Κολινδρού, προσέγγισε τον Παπαδόπουλο, προκειμένου να συνεργαστούν και να δημιουργήσουν μία μεγάλη ομάδα


Μου είπε ότι έχει κουραστεί στον Αιγινιακό», ανέφερε σε δηλώσεις του στο ο Παπαδόπουλος και τόνισε: «Ο κύριος Νιώπας με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι ενδιαφέρεται να μπει ως συμπαίκτης στον Πιερικό για να φτιάξουμε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Συζητήσαμε σε καλό κλίμα, αλλά όλα βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο. Υπήρξε αμοιβαία κατανόηση και αυτό που του είπα εγώ είναι ότι εμείς κάνουμε μία αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, οπότε αν θέλει μπορεί να συμμετάσχει»
Σε ερώτηση για το αν ο Νιώπας εξέφρασε την επιθυμία να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Πιερικός, ο Παπαδόπουλος ήταν κατηγορηματικά αντίθετος: «Σε καμία περίπτωση. Το μετοχικό μας κεφάλαιο είναι 510 χιλιάδες ευρώ και αύξηση 300 χιλιάδες. Ακόμα και σε όλη την αύξηση να συμμετάσχει, δεν φτάνει σε αυτό το ποσοστό. Δεν υπάρχει ενδεχόμενο απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών, ούτε μία στο εκατομμύριο»



Είναι, λοιπόν, εμφανές ότι ο Νιώπας προφανώς απογοητεύτηκε από την αδυναμία του Αιγινιακού να πετύχει τον στόχο της ανόδου, αλλά και από τη συμπαράσταση του κόσμου. Έτσι, παρότι πρόσφατα ανέλυε σχέδια κατασκευής γηπέδου, πλέον έχει κάνει τις πρώτες κινήσεις για να αποχωρήσει... Το ερώτημα, βέβαια, είναι γιατί επέλεξε το συγκεκριμένο χρονικό σημείο να διαρρεύσει τη συγκεκριμένη κίνηση και ενώ η ομάδα του Αιγινίου έχει μαθηματικές ελπίδες για την άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!