Χαράζεται το μέλλον στον Πιερικό!

Το πρωί της Κυριακής η ανοιχτή συγκέντρωση των εμπλεκομένων με τον Πιερικό!

cfoot2
Τις βάσεις πάνω στις οποίες θα χτισθεί ο Πιερικός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου θα καθορίσει η γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Κυριακής. Σε αυτή έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν όλοι όσοι σχετίζονται με τον σύλλογο, ενώ στην πρόσκλησή του, ο Πρόεδρος Κώστας Παπαδόπουλος αναφέρει:
Αγαπητέ φίλαθλε του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ η μεγαλύτερη και ιστορικότερη ομάδα του Νομού μας, η ομάδα της πόλης μας, Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, βρίσκεται ενώπιον κρίσιμων επιλογών και αποφάσεων για το μέλλον.

Εκτιμούμε ότι μια συγκροτημένη συζήτηση για το παρελθόν και το παρόν αλλά κυρίως για το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ υπερβαίνει τα στενά όρια της εταιρικής δράσης της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και αφορά και ενδιαφέρει το σύνολο της Πιερικης κοινωνίας.

Χρειάζεται να μιλήσουμε ανοιχτά. Να πούμε όλοι τη γνώμη μας για τον ΠΙΕΡΙΚΟ του μέλλοντος μας. Δεν είναι συγκέντρωση για οικονομική επιστράτευση. 

Σε καλούμε την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 10.30 στην ΕΚΑΒΗ. Η παρουσία και η συμμετοχή σου στη συζήτηση για το μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, κρίνεται απαραίτητη. 

Για την ΠΑΕ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

O Πρόεδρος: Κώστας Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!