O Πιερικός, το Αιγίνιο και ο… Aρης!

Αλλάζει ο ποδοσφαιρικός χάρτης της Πιερίας… Ο νομός που βρέθηκε φέτος με τρεις ομάδες στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ φαίνεται πως δεν το αντέχει και όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ της ιστοσελίδας dokari.gr υπήρξε συνάντηση του ιδιοκτήτη του Αιγινιακού Γιάννη Νιώπα με τον πρόεδρο του Πιερικού, Κώστα Παπαδόπουλο.
O Πιερικός, το Αιγίνιο και ο... Aρης!
Θέμα της συνάντησης είναι οι δύο ιδιοκτήτες να ενώσουν τις δυνάμεις τους κάτω από την ομπρέλα του ιστορικού Πιερικού. Τα σενάρια είναι πολλά, αφορούν και το μέλλον της ομάδας του Αιγινίου σε περίπτωση που ο κ. Νιώπας αποφασίσει να την αφήσει και να ασχοληθεί με την ομάδα της Κατερίνης, ενώ κάπου εκεί εμπλέκεται σύμφωνα με το dokari.gr και ο… Αρης!
«Το ζήτημα θα κλείσει τις επόμενες μέρες, με αρκετές πιθανότητες για θετική κατάληξη στο μεγάλο «πάντρεμα», ενώ ένα άλλο ζήτημα είναι η επόμενη μέρα στο Αιγίνιο. Τα σενάρια είναι δυο: Είτε να βρεθεί άλλος επιχειρηματίας να αναλάβει τα ηνία, με στόχο να κρατήσει την ομάδα σε Β΄ ή έστω ΄Γ Εθνική. Είτε δευτερευόντως να παραχωρηθεί το ΑΦΜ της ομάδας σε άλλο σύλλογο και κάπου εδώ κάνουν την εμφάνισή τους ανεπιβεβαίωτα σενάρια για τον… Άρη, που βρίσκεται σε δύσκολη καμπή οικονομικά και αναζητά σανίδα σωτηρίας», αναφέρει η ιστοσελίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!