ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

ΠΑΕ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ
 Ανοιχτή Επιστολή – Κάλεσμα
Αγαπητοί Πιεριείς, συμπολίτες μου.
Αύριο Κυριακή 11 Μαΐου 2014 και ώρα 10:30 στην ΕΚΑΒΗ δίνουμε συνάντηση στη συγκέντρωση για το παρελθόν, παρόν και μέλλον του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.
Ένας σύλλογος, μια ομάδα, μια ιστορία, μια πόλη…
Φίλαθλοι, οπαδοί, πολίτες, φίλοι.
Ένας κύκλος έκλεισε κι ένας νέος ανοίγει αύριο. Μας καλεί ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μας, μας καλεί η ιστορία του, μας καλεί το ένδοξο παρελθόν του, πρέπει να είμαστε εκεί ώστε να συσπειρωθούμε και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Το οφείλουμε ο ένας στον άλλον. Το οφείλουμε τελικά στους εαυτούς μας.
Μην αφήσουμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ, την ομάδα της καρδιάς μας, στη μέση της πορείας του. Μην δώσουμε την ευκαιρία να μας τον στερήσουν.
Είμαστε όλοι ένα, μία γροθιά. Ο ένας θα τραβάει και θα στηρίζει τον άλλον κι όλοι μαζί θα ζήσουμε καλύτερες στιγμές από το ένδοξο παρελθόν μας.
Εδώ στην Κατερίνη μάθαμε να δημιουργούμε σ’ όλα τα επίπεδα και πρέπει όλοι να είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.
Ελάτε! Πάμε μαζί, παρέα όλοι, ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, διοικήσεις, φίλαθλοι, οπαδοί, λαός, γιατί ο κόσμος του ΠΙΕΡΙΚΟΥ είσαι εσύ κι εσύ κι εσύ… όλοι εμείς.
Πιστεύω στη συλλογικότητα, στην ευγενή άμιλλα και στο ήθος των συμπολιτών μου και ευελπιστώ στην αμέριστη συμπαράσταση όλων μας αρχής γενομένης από αύριο Κυριακή να ξεκινήσουμε ένα πρωτοποριακό και φιλόδοξο εγχείρημα που θα μας χαρίσει πάλι τα χαμόγελα.
Ας δώσουμε την ανάσα που έχει ανάγκη ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ για να συνεχίσει όχι απλά να αναπνέει, αλλά να δρα, να δημιουργεί και να προσφέρει χαρές, συνοδευόμενος πάντα από ομοψυχία, ενότητα και συναίσθημα.
Ομάδα και κόσμος μία γροθιά, στέλνοντας το μήνυμα της ενότητας και του αλληλοσεβασμού.
Μέσα σ’ αυτές τις δύσκολες κοινωνικές καταστάσεις που ζούμε,
ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν θα αφεθεί να βαδίσει μόνος του το δύσκολο δρόμο, αλλά θα έχει τη συμπαράσταση όλων ημών των ανθρώπων του μόχθου και του φιλότιμου. Ας αναπνεύσουμε κι ας δώσουμε στους εαυτούς μας το μήνυμα της ελπίδας και της αισιοδοξίας ότι υπάρχει ένα καλύτερο αύριο!
ΠΙΕΡΙΚΟΣ ένα όνομα, μια ομάδα που δεν τελειώνει ποτέ!

Σημ.: Δεν εκπροσωπώ κανέναν πλην του εαυτού μου.

Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
Δάσκαλος1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια στο δάσκαλο που προσφέρει από οπιαδήποτε θέση στο όνομα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!