Μετά τον επιθετικό του Μακροχωρίου, Αντώνη Ηλιάδη (εξετάζεται και είναι πιθανό να αποκτηθεί), ο Πιερικός βολιδοσκοπεί και άλλους μεταγραφικούς στόχους. Στη λίστα είναι παίκτες από το εξωτερικό, όπως τα Σκόπια και δεν αποκλείεται άμεσα άνθρωποι των μελανόλευκων να τσεκάρουν δια ζώσης περιπτώσεις από τη Βαρντάρ και τη Ραμποντνίτσκι. Επίσης, στο στόχαστρο βρίσκονται αρκετοί ταλαντούχοι παίκτες από τη Γ΄ Εθνική, αλλά και ξένοι με θητεία στη Football League. Ένας τέτοιος σύμφωνα με πληροφορίες του dokari.gr είναι ο Κάρλος Αντρέ. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός (παίζει τρεις θέσεις πίσω από τον φορ) αγωνίστηκε στο περσινό δεύτερο μισό της σεζόν στην κατηγορία με τον Τύρναβο, από τον οποίο έμεινε ελεύθερος. Ο Κάρλος Αντρέ Φιλίπε Μάρτινς (φωτο πάνω), όπως είναι το πλήρες όνομά του, είναι σε διαπραγματεύσεις στο οικονομικό με τη διοίκηση και αν γεφυρωθεί το αρχικό χάσμα, βρεθεί η χρυσή τομή και η φόρμουλα, θα γίνει κάτοικος Κατερίνης. Ο δίαυλος επικοινωνίας είναι ανοιχτός και τα... παζάρια συνεχίζονται, με τον Πορτογάλο να έχει παίξει παλιότερα στην Κύπρο, με Ολυμπιακό Λευκωσίας και Δόξα Κατωκοπιάς, αλλά και σε αρκετές ομάδες της πατρίδας του.

Τζιώκας για βοηθός
Εξάλλου, αρκετά πιθανό είναι να προστεθεί στο πλευρό του Γιώργου Καμπερίδη ως βοηθός ο Κατερινιώτης Ηλίας Τζιώκας (φωτό κάτω). Ο παλαίμαχος παίκτης του Πιερικού και αρκετών ομάδων ακόμα (Βέροια, Απόλλων Καλαμαριάς, Αγροτικός Αστέρας, Κασσάνδρα, Πυρσός Γρεβενών, Καστοριά κ.α.) δούλεψε πέρυσι στον Κολινδρό (τοπικό) και τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει αν όντως προσληφθεί για το τεχνικό τιμ.
Το υπάρχον ρόστερ
Όσο για τους παραμένοντες, ο Καμπερίδης φέρεται να έχει εισηγηθεί να παραμείνουν οι Ίτσιος, Πατσιογιώργος, Ελευθεριάδης (οι τρεις πρώτοι ενδέχεται να συνεχίσουν σε ομάδες της Σούπερ Λίγκα), Παπατολίκας, Παπατόλιος, Νικολίτσης, Λαζαρίδης, Καραγκούνης, Μανίκας, Ντόικιτς, Ιορδανίδης, Κρουσταλέλης, αλλά και οι Ντόσης, Γούτσιος, που κάνουν προπονήσεις με την ομάδα της Πιερίας από το χειμώνα, αλλά δε βγήκαν δελτία λόγω εμπλοκής με την ενημερότητα. Έτσι, μετά τους Αποστολίδη (σταματά), Μπρίτο, Πέικο, Χ. Καρτσαμπά και Κέρι αναμένεται να αποχωρήσουν και άλλοι παίκτες, όπως οι Νίκου, Τσιρλίδης και Παπαδόπουλος.
Το άλλο Σάββατο η συνέλευση
Αξίζει να σημειωθεί ότι το άλλο Σάββατο, 10 Μαϊου, θα λάβει χώρα η ανοιχτή συγκέντρωση, ως άτυπη γενική συνέλευση και αφού οριστικοποιηθεί το νέο δ.σ., με είσοδο καινούριων μελών, θα «τρέξει» ακόμα πιο εντατικά ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Πάντως, ήδη γίνονται δοκιμές παικτών για πρώτη και δεύτερη ομάδα (ξεχώρισαν κάποιοι νεαροί από τοπικά σε Κιλκίς και Γιαννιτσά, πιθανότατα για τη β΄ ομάδα του Φάνη Δεληγιαννίδη).
Θ.ΨΥΧΟΓΙΟΣ