Άνοιξε η εβδομάδα... ''Καισάρειας'' στον Πιερικό!

Μετά το προχθεσινό ρεπό για τον δεύτερο γύρο, η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη προετοιμάζεται απο χθες για το κρίσιμο τοπικό ντέρμπι (σε κατάταξη, γόητρο και... εντοπιότητα) με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας εκτός έδρας, χωρίς τον τιμωρημένο Κατσιαμήτα και τον μακροχρόνιο τραυματία Γεωργίου. 

Ο Ιορδανίδης ο οποίος προφυλάχθηκε στο φιλικό με τον Αλμωπό, είναι πλέον 100% έτοιμος και θα βγάλει κανονικά όλο το πρόγραμμα της εβδομάδας. Μια εβδομάδα σκληρών προπονήσεων και τακτικής, ώστε το αποτέλεσμα της Κυριακής να είναι αντάξιο της ιστορίας του Πιερικού, και να αποδειχθεί για μια ακόμη φορά το ποιος είναι ο ''αφέντης'' του νομού! Αρκετός ''Πιερικός κόσμος'' θα μετακινηθεί στην Νεοκαισάρεια με στόχο να πανηγυρίσει την νίκη-γόητρο, ώστε να έρθει η σειρά και του επόμενου συντοπίτη.
                     


Κατατέθηκε ο ''φάκελος της δικαίωσης''
Κατατέθηκε ο φάκελος στην ΕΠΟ περιμένοντας την… άδεια!
Χθες κατατέθηκε το παράβολο (15 σελίδων δικηγορικά εγκεκριμένος) για την επιστροφή των έξι βαθμών και ίσως την Πέμπτη υπάρξουν οριστικές εξελίξεις-αποφάσεις για το θέμα αυτό.

2 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΕΦΤΑΣΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΜΑΡΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχομαι και συναμα ελπιζω να δικαιωθει η ομαδα και να επιστραφουν οι βαθμοι.
    Αλλα δεν καταλαβαινω τον λογο της κωλησιεργιας τοσο καιρο. Ενω ειδαμε οτι οι ομαδες που ενήργησαν πιο νωρις ηδη εχουν τελειωσει.
    Αφου φτασαμε στο σημειο να βγαζουμε κομπιουτερακια για σωτηρια σε αυτην την Γ εθνικη τι να πεις. Καλη επιτυχια και δυναμη στους παικτες και τον προπονητη.
    Ααα και δυο καρπουζια σε μια μασχαλη δεν χωρανε.. Και να παιζει ο Βαγγελακης και σωτηρια δεν γινεται!!!!
    Διαλεξε τι θελεις Δαδακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!