Φιλικό...αγγαρεία!

Πιερικός-Αλμωπός Αριδαίας 0-1 σε φιλική αναμέτρηση!

Έχασε ο Πιερικός από τον Αλμωπό Αριδαίας με 1-0 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο στο Α' ΔΑΚ μιας και η ομάδα της Κατερίνης δεν αγωνίστηκε για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής λόγω ρεπό.

Στο φιλικό παιχνίδι οι παίκτες που αγωνίστηκαν δεν προσπάθησαν και δεν άρεσαν κανέναν με την απόδοσή τους.


Περισσότερο "αγγαρεία" έκαναν στο φιλικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που είναι πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πέλλας και θέλει να ανέβει μέσω μπαράζ στη Γ' Εθνική, όπως συμβαίνει και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας που διεκδικεί η πρωταθλήτρια την άνοδό της μέσω των αγώνων μπαράζ.

Στο πρώτο ημίχρονο ο προπονητής του Πιερικού χρησιμοποίησε παίκτες που δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, ενώ στην επανάληψη χρησιμοποίησε όλους τους βασικούς εκτός από τον Ιορδανίδη(για προληπτικούς λόγους) και φυσικά  τον εγχειρισμένο Γεωργίου.
Τόσο στο πρώτο ημίχρονο όσο και στο δεύτερο οι παίκτες "περίμεναν" την λήξη του αγώνα για να πάρουν ρεπό.

Αυτού του είδους τα φιλικά παιχνίδια τελικά βοηθούν μόνο την φιλοξενούμενη ομάδα και στην παρούσα περίπτωση ο Αλμωπός Αριδαίας απέκτησε αυτοπεποίθηση και οι παίκτες του μπορούν πλέον να βλέπουν πολύ κοντά την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Σταφίδας με βοηθούς τους κ.κ. Πάτσα-Στίκο.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Γ.Καμπερίδης)
Παπατολίκας, Γούτσιος, Τάχος, Χατζηδίμπας, Κώτσιας, Τσιμήτρης, Νταντίνης, Παπαδόπουλος Σ., Κατσιαμήτας, Δαδάκος, Αποστολίδης.
Έπαιξαν και οι
Γκεβρέκης, Φιρινίδης, Γιαλαμίδης, Κουρούπης, Τροΐρης, Ανδρέου, Κωνσταντίνου, Παπουτσογιαννόπουλος, Παναγιωτίδης, Πέεφ, Τσιώλης, Καράμπελας και ο υπό δοκιμή Δημηνάς.

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γ.Κυριακίδης)
Αποστόλου, Ελευθεριάδης Θ., Κιοσκερίδης, Ζαρογιάννης, Μουρατίδης,  Ελευθεριάδης Γ., Μίντσης, Καβάτσης, Καραγιάννης, Προβατίδης, Καπουσούζης.
Έπαιξαν και οι Χρήστου, Κατρούμπαλος, Αθανασιάδης, Καραδήμος, Τσιμτσιρίδης, Τσαουσάνης, Καλαϊτζίδης.

#ΟλύμπιοΒήμα






2 σχόλια:

  1. Καθόλου καλα τα φαινόμενα. Εάν η ομάδα δεν κερδίσει τον Αχιλλέα μπαίνει σε περιπέτειες. Δεν το συζητω αν δεν δικαιωθεί με τους -6, τα πράγματα γίνονται πολυ δύσκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!