Ούτε αυτή τη Κυριακή πρωτάθλημα!

Αναβλήθηκε-μετατέθηκε οριστικά για την άλλη Κυριακή 14 Φεβρουαρίου η 21η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ΄εθνικής κατηγορίας.



Η απόφαση πάρθηκε πρίν λίγα λεπτά απο την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ και θα ανακοινωθεί σύντομα. Η κορύφωση των κινητοποιήσεων απο τους αγρότες με τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε όλη τη χώρα,
ανάγκασε τους υπεύθυνους της ομοσπονδίας να μεταθέσουν την αγωνιστική ώστε να μην ταλαιπωρηθούν οι αποστολές των ομάδων που θα επιχειρήσουν να φτάσουν στον προορισμό τους χωρίς να έχουν τις ανάλογες εγγυήσεις γι αυτό.

Την επόμενη Κυριακή, έχει προγραμματισθεί να γίνει κανονικά η 21η αγωνιστική η οποία καθυστερεί ήδη 2 εβδομάδες και άν οι κινητοποιήσεις συνεχισθούν, θα πάει ακόμη πιο πίσω δημιουργώντας προβλήματα στην ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων..

Πάντως την Κυριακή και τη Δευτέρα η ομαδα του Πιερικού θα πραγματοποιήσει δυο φιλικούς αγώνες για να βρίσκεται μέσα στο κλίμα των αγωνιστικών της υποχρεώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!