Ο Πιερικός στο 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης!

Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με τη νεολαία/μαθητές, 
επισκέφθηκε την Παρασκευή με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το 15ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.


 Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές: Κατσιαμήτα Αλέξανδρο, Πέεφ Όλιβερ, Παπουτσογιαννόπουλο Θεόδωρο, Τσιώλη Απόστολο, Χατζηδίμπα Βασίλη, Ιορδανίδη Νίκο, Τάχο Σωτήρη, Γούτσιο Ραφαήλ και με επικεφαλή της διοίκησης τον Υπεύθυνο τύπου Βασίλη Τσακιρίδη και τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη επισκέφθηκαν το παραπάνω  δημοτικό σχολείο  στα πλαίσια «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κοντά στη νεολαία».

Η υποδοχή από τους μαθητές του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς ήταν θερμή με τη διεύθυνση του σχολείου τον διευθυντή κ. Κων/νο Μισαηλίδη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου  να καλωσορίζουν την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο σχολείο τους, με κεράσματα και συνθήματα μαθητών.

 Με τη σειρά τους ο κ. Βασίλης Τσακιρίδης και ο κ. Γιώργος Καμπερίδης ευχαρίστησαν όλους για την υπέροχη υποδοχή αναφέροντας πως ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κοντά στη νεολαία και στους μαθητές με δράσεις δωρίζοντας στο σχολείο μια ποδοσφαιρική μπάλα με τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών της ομάδας ως ενθύμιο της επίσκεψης. Ακολούθησε προς έκπληξη όλων κι ένα δίτερμα στον αύλειο χώρο του σχολείου με τις ομάδες των μαθητών των μεγάλων τάξεων, για την ιστορία του σχολείου νικήτριες ήταν οι ομάδες των σχολείων αντίστοιχα, αλλά πάνω απ΄ όλα νίκησε «η χαρά» στα πρόσωπα των μαθητών.
Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων συνομιλώντας και μοιράζοντας αυτόγραφα και  χαρά στους μαθητές και προσκαλώντας όλο το σχολείο για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δείχνοντας έμπρακτα ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατο παίχτη.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του 15ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης τον διευθυντή κ. Κων/νο Μισαηλίδη, το μέλος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και μέλος του Δ.Σ. του ΠΙΕΡΙΚΟΥ κ. Χρήστο Τσικούρα  για την πολύ όμορφη φιλοξενία και εύχεται στους εκπαιδευτικούς καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή.
                                                                           
                                                                                          Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!