Στον Olympian Sports Arena σύσσωμος ο Πιερικός με εκπλήξεις!! (ΦΩΤΟ-VID)

Συνεχίζει ακάθεκτος τις κοινωνικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις η ομάδα του Πιερικού. Αυτή τη φορά επισκέφθηκε την ακαδημία του 'Olympian Sports Arena'.


Με πρωτοβουλία του κύριου υπεύθυνου όλης αυτής της ''επανένταξης'' στην κοινωνία....
του προπονητή της ομάδας Γιώργο Καμπερίδη, ολόκληρο το επιτελείο με τους 27 ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ, επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Olympian οπού η ανταπόκριση και η φιλοξενία των υπευθύνων ήταν άριστη και άξια συγχαρητηριών. 

Η ομάδα και το τιμ απόλαυσαν το ζεστό ρόφημα τους στο κυλικείο του γηπέδου και στη συνέχεια βγήκαν όλοι έξω για να αποκαλύψουν μια ευχάριστη έκπληξη σε όλους τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Olympian οπού έκαναν προπόνηση εκείνη την ώρα..
Μια μερίδα παικτών του Πιερικού (Πέεφ, Τάχος, Πολυχρονιάδης, Κουρούπης, Κατσιαμήτας, Παπουτσογιαννόπουλος και Ιορδανίδης) αντιμετώπισαν τρία διαφορετικά τιμ ομάδων απο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Olympian FC. 
Ακολούθησαν σκηνές που δείχνουν ότι το κλίμα της ομάδος του Πιερικού, η φιλοσοφία, το background έχουν αλλάξει. Χρόνια είχαμε να δούμε τέτοιες δράσεις απο την μεγαλύτερη ομάδα του νομού, και με τον ερχομό του πρωτεργάτη Γιώργου Καμπερίδη, όλα έχουν αλλάξει στην ομάδα αυτή.

Σκηνές με παιδιά ηλικίας 7-10 χρονών να τρέχουν και να αγωνίζονται γεμάτα χαρά τους αντίστοιχους ποδοσφαιριστές του Πιερικού, και να ελπίζουν μέσα τους ότι κάποια μέρα βρεθούν στην θέση εκείνων, οπού σήμερα μοίρασαν χαμόγελα και αισιοδοξία σε όλα τα παιδιά της ομάδας του Olympian, κάθε ηλικίας. 

ο Πιερικός επιστρέφει, και δείχνει ότι χτίζεται βήμα βήμα απο τα θεμέλια του, απο εκεί που έπρεπε τόσο καιρό να ξεκινήσει...

Η ομάδα και το τιμ, ευχαριστούν της προεδρίνα του Olympion Sports Arena, Έλενα Ψαριάη για την άψογη φιλοξενία που παρείχαν στην ομάδα του Πιερικού. Επίσης δόθηκε υπόσχεση απο την ίδια και τους προπονητές των ακαδημιών ανάμεσα εξ αυτών και ο πρώην προπονητής ακαδημιών του Πιερικού Βλάντο Κόιτς, ότι στον επόμενο εντός έδρας αγώνα του Πιερικού θα παραστούν εκεί όλες οι ομάδες της ακαδημίας του Olympian!!!

Ακολουθεί αποκλειστικό υλικό του PierikosNews




























































2 σχόλια:

  1. Ο Πιερικός ξύπνησε οι Κατερινιώτες να δούμε πότε θα ξυπνήσουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλη η πρωτοβουλία σας κύριε Καμπερίδη, αλλα πρώτα επρεπε να κάνετε το ίδιο στην δική σας ακαδημια, γιατι ψάχνοντας να φέρεις παιδια απο άλλες ακαδημίες θα χάσετε τα δικα σας, εκτος αν αυτα τα εχετε σίγουρα και δεν τα υπολογίζεται. Λίγο περισσότερη προσοχή γιατι το θεμα ειναι λεπτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!