Επίσκεψη στο 15ο Δημοτικό σχολείο Κατερίνης(FOTO-VID)

Όπως κάθε Παρασκευή έτσι και σήμερα το πρωί, η ομάδα του Πιερικού με τους ποδοσφαιριστές (Ιορδανίδη, Κατσιαμήτα, Τσιώλη, Παπουτσογιαννόπουλο, Τάχος, Γούτσιο, Χατζηδίμπα, Πέεφ) και τον προπονητή τους Γιώργο Καμπερίδη επισκέφθηκαν το 15 Δημοτικό σχολείο της πόλης μας.

Εκεί όπως και σε κάθε σχολείο, οι μαθητές ετοίμασαν θερμή υποδοχή στην ομάδα του Πιερικού, στην αρχή οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού μοίρασαν αυτόγραφα και βγήκαν φωτογραφίες με τους νεαρούς μαθητές του δημοτικού, στη συνέχεια υπήρξε ομιλία απο τον κ.Βασίλη Τσακιρίδη και τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη και στο τέλος μαθητές και ποδοσφαιριστές του Πιερικού αγωνίστηκαν μεταξύ τους στο προαύλιο του σχολείου, με νικητή την διασκέδαση, την ψυχαγωγία και την χαρά όλων (μαθητών, δασκάλων, και τιμ του Πιερικού).

Ο ΣΦΚ Πιερικός ευχαριστεί την φιλοξενία του σχολείου, τους μαθητές, τον Διευθυντή κ.Μισαηλίδη Κωνσταντίνο και τον κ.Χρήστο Τσικούρα απο τον σύλλογο γονέων και κηδεμόνων (και μέλος της διοίκησης του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ).

Ακολουθεί αποκλειστικό υλικό του PierikosNews:





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!