Ο Καμπερίδης θα μπορούσε να είναι αιώνιος προπονητής στον Πιερικό!!

 Aποκλειστική συνέντευξη του Κωστή Ραπτόπουλου για τον Πιερικό στο ραδιοφωνικό κοινό του Μetropolis.


Για τον Πιερικό, το ρόστερ του και τον φίλο του, Καμπερίδη:
Ο τερματοφύλακας Φιρινίδης και ο Παπουτσογιαννόπουλος δε στέκονται Α' εθνική. Τα σέντερ μπακ δεν είχαν πίεση. Το οκτάρι και ο Καράμπελας κρατιέται στη Βέροια για παράδειγμα.  Ο Βούλγαρος Πέεφ μπορεί να παίξει και εσωτερικός μέσος και δεκάρι και εξτρέμ σε σύστημα 4-3-3. Από τον Χαβίτο, για παράδειγμα, που ο κ@@@ς του είναι μέχρι τα χορτάρια, είναι πολύ καλύτερος, αν προετοιμαστεί και κάνει προετοιμασία Α' εθνικής. Ο Παναγιωτίδης είναι βαρύς, δεν είναι συμμετοχικός, δε μου άρεσε σήμερα. Ο Κωνσταντίνου είναι ταχύτατος, αλλά πρέπει να κλείνει και μέσα και να κάνει και γκολ.
Ο Πιερικός είναι καλή ομάδα. Ο Καμπερίδης είναι φίλος μου, αλλά θα του κάνω κανονικά κριτική, αν δε διαχειριστεί καλά το παιχνίδι στη συνέχεια. Ο Καμπερίδης έχει ισορροπία στις γραμμές, όταν ανεβαίνει ο ένας μπακ, κάθεται ο άλλος πίσω, είναι κοντά οι γραμμές, έχει καλά γυμνασμένη την ομάδα. Ο Πιερικός έχει μπλέξει με διάφορους προπονητές μέχρι σήμερα. Ο Καμπερίδης θα μπορούσε να είναι αιώνιος προπονητής στον Πιερικό, να δουλέψει με τα ταλέντα στο νομό και να κάνει έναν Πιερικό στη Β' εθνική να πετάει, χωρίς να ξοδέψει πολλά χρήματα. Είναι τίμιο παιδί, μπορεί να είναι τρελός, αλλά είναι τίμιος. Εμένα μου αρέσει ο προπονητής να είναι εκρηκτικός, να είναι λαικός και να συμμετέχει.

Για τον προπονητή Χατζηνικολάου, τον Ελευθερόπουλο, τον Βαμβακούλα, τον Αλέφαντο και τον Καλαϊτζίδη
Εκείνος ο κ@@@ος, ο Χατζηνικολάου, που πήγε στον Πανθρακικό και ο Ελευθερόπουλος που πήγε στη Βέροια, είναι αγάλματα. Έχει καλή τρέλα ο Καμπερίδης. Δεν είναι Βαμβακούλας. Ο Βαμβακούλας έχει κακή τρέλα. Εγώ τον έκραξα τον Βαμβακούλα. Ποδοσφαιρικά, γιατί για μένα ήταν ο καλύτερος αριστερός μπακ στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και σέντερ μπακ μπορούσε να παίξει, γιατί ήξερε και μπάλα. Τον είπα ποδοσφαιρικά α@@@α, γιατί ή βγαίνεις και μιλάς, όπως πρέπει να μιλήσεις ή δε βγαίνεις να μιλήσεις καθόλου. Ο Αλέφαντος το 1981 βγήκε και είπε ότι ο Βαρδινογιάννης μου έστησε το ματς. Έμεινε ένα χρόνο έξω. Τρελός, ναι, τρελός, αλλά το είπε. Ο Καλαϊτζίδης τα ίδια. Τρελός, αλλά τα είπε. Είναι σαν το όπλο. Αν έχεις το όπλο στην τσέπη, το έχεις στην τσέπη. Αν το βγάλεις και δεν πυροβολήσεις, είσαι αδερφή.

Για τον προπονητή του Αιγινιακού, Αμανατίδη
Ο Αμανατίδης θα μπορούσε να γίνει πολύ καλός προπονητής, αλλά ασχολήθηκε περισσότερο με άλλα πράγματα. Είχε και τις γνωριμίες, ίσως  και το ταλέντο και την κατάλληλη ηλικία για ν' ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο πιο επαγγελματικά. Αυτός πήγε σε μία κουλτούρα του παράπλευρου ποδοσφαίρου και γι' αυτό είναι και τόσο αντιπαθής και τον βρίζουν και οι φίλαθλοι του Πιερικού. Ούτε εγώ τον συμπαθώ. Είναι αντιπαθητικός. Ως άνθρωπος μπορεί να είναι πολύ καλός και να κάναμε και παρέα, αν τον γνώριζα.


Του Νίκου Κολίτση (Metrosport.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!