Γιώργος Καμπερίδης: «Σήμερα στα αποδυτήρια, γιορτάσαμε την χθεσινή μας νίκη»!

Πραγματοποιήθηκε πριν απο λίγο στα γραφεία του Ερασιτέχνη η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ, με τον Γιώργο Καμπερίδη και τον Βασίλη Δαδάκο να ενημερώνουν τον κόσμο της ομάδας μέσα απο τα ΜΜΕ για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις που αφορούν την ιστορικότερη ομάδα της Πιερίας.

Αυτά που κρατάμε απο τις σημερινές δηλώσεις του προπονητή του Πιερικού κ.Καμπερίδη είναι:

  • Τα παράπονα του σε κάποια μερίδα ΜΜΕ, οπού δεν έδωσαν βάρος στις ευκαιρίες του Πιερικού και αντιθέτως έδωσαν έμφαση μόνον σε μια ευκαιρία της Πύδνας απο τα 35 μέτρα.
  • Μίλησε για την εμφάνιση της ομάδος και του, ότι ο Πιερικός ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
  • Έδωσε συγχαρητήρια στους βοηθούς και στον παρατηρητή αλλά όχι στον διαιτητή της αναμέτρησης. 
  • Αγωνιστικά για το παιχνίδι της Κυριακής στον Θεσπρωτό δεν θα έχει στη διάθεση του, τους ποδοσφαιριστές Κατσιαμήτας (λόγω της αποβολής του απο τον διαιτητή Παπαργυρίου στον τελικό) και τον αμυντικό Νίκο Ιορδανίδη οπού χθες στο τέλος του αγώνα ταλαιπωρήθηκε απο τράβηγμα.
  • Σε ερώτηση που του έγινε απο την ιστοσελίδα ''PierikosNews'' για το εαν οι ποδοσφαιριστές επηρεάστηκαν αρνητικά απο το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα, απάντησε ότι ''αντιθέτως σήμερα στα αποδυτήρια πανηγυρίσαμε την χθεσινή μας νίκη, γελάσαμε, βάλαμε μουσική και φάγαμε γλυκά''..Διότι χθες κερδίσαμε και 1500 άτομα είδανε πια ήταν η καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο.''
  • Σε ερώτηση του PierikosNews και πάλι αυτή τη φορά στον γ.αρχηγό κ.Δαδάκο για τους -3 βαθμούς που επιστράφηκαν στη Νίκη Βόλου, και για το τι γίνεται με τους -6 απάντησε ότι ''οι βαθμοί για τους -3 δεν αλλάζει κάτι για εμάς, ενώ για τους -6 βαθμούς δήλωσε ότι στο επόμενο 10ημερο θα ανακοινωθεί η απόφαση δικαίωσης για την επιστροφή τους.''


Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του προπονητή Γ.Καμπερίδη:

2 σχόλια:

  1. Σωστά λες κοουτς πως 1500 άτομα είδαν το παιχνίδι, κατάλαβαν τι "παίζεται" και έφυγαν για να δείξουν την αντίθεση τους στη σκηνοθεσία για να δώσει ή ένωση το κύπελο στην Πύδνα με το έτσι θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοιο κύπελο να το χαίρεστε. Το καταντήσατε σαν τα μούτρα σας. 1500 άτομα σας το έδειξαν, αλλα σεις που να το καταλάβετε. Λυπάμαι αυτούς που σφύριξαν στον ημιτελικο και στον τελικό. Αλλά έτσι έπρεπε να γίνει για να έχουν λαμπρό μέλλον στη διαιτησία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!