Νικητής.. αλλά άστοχος ο Πιερικός!

Ο Πιερικός σε έναν αγώνα ''μονότερμα'' απέναντι στην ομάδα του Καναλακίου, έκανε τα εύκολα.. δύσκολα, αλλά κατάφερε να κερδίσει 1-0 με γκολ του Κουρούπη έπειτα απο εκτέλεση πέναλτι. 
Οι Κατερινιώτες είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα, καθώς ειδικά στο 1ο ημίχρονο έχανε τεράστιες κλασικές ευκαιρίες.

 Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ήταν καλύτερη και δικαιούταν τους βαθμούς της νίκης. 

Στο 47΄έγινε χέρι μέσα στην περιοχή του Αχέρωντα από τον Σιώρο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Κουρούπης που διαμόρφωσε όπως τελικά αποδείχθηκε το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και σε μια από τις σημαντικότερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, ο Πέεφ σημάδεψε το δοκάρι του Καραπιπέρη έπειτα απο γυριστό σουτ και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Ο Πιερικός με την σημερινή του εμφάνιση μας δείχνει ότι σίγουρα θα είχε μια διαφορετική εικόνα εάν υπήρχε ένας κλασικός φορ περιοχής στην 11αδα. Και εάν αυτό δεν μπορεί πάντως να πραγματοποιηθεί τουλάχιστον τώρα, σίγουρα θέλει δουλειά στα τελειώματα. Πάντως όπως και να έχει η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη στήθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο έπειτα απο 15 περίπου ημέρες αγωνιστικής απραξίας. 

Διαιτητής ήταν ο Πανυτσίδης με βοηθούς τους Τζιουβάρας-Μπαλιάγκας, όλοι από την Κοζάνη

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Καμπερίδης): Φιρινίδης, Τροΐρης, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου (88’ Γιαλαμίδης), Καράμπελας, Παναγιωτίδης (90+1’ Χατζηδίμπας), Κατσιαμήτας (80’ Αποστολίδης), Πέεφ

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Τσομπάι (61’Κυριακάκης), Λαγός, Πάνος (11’ Πιαστόπουλος), Μάρκος, Σιώρος, Θεοδωράκης, Κωνσταντίνου Ε. (70’ Λουκούμης), Βασιλείου, Κωνσταντίνου Β. 

5 σχόλια:

  1. Αυτή ή ομάδα αν είχε βοήθεια από έναν σέντερ φορ θα βρίσκονταν στην πρώτη τριάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν φωναζαμε απο το καλοκαιρι παρτε φορ παρτε φορ η διοικηση ελεγε οχι ειμαστε καλα η χθεσινη εμφανιση της ομαδος ειναι χορηγια της διοικησης και μονο και οχι της δουλειας του καμπερου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μυαλό σας και μια λίρα και του μπογιατζή ο κόπανος.
    Σέντερ φορ έχουμε, τον Ανέστη Νεϊμάρ Παναγιωτίδη.
    Είναι ζήτημα χρόνου να φορτώνει τα αντίπαλα δίχτυα με γκολ.
    Η ομάδα είναι πλήρης και δε χρειάζεται άλλους παίκτες, εκτός αν μείνει κανένας ελεύθερος από τη Μπαρτσελόνα και χωράει στον Πιερικό.
    Πάρτε το χαμπάρι ζωντόβολα.
    Είμαστε πλήρεις και έχουμε ομαδάρα.
    Θα το δείτε την Τετάρτη στον τελικό και θα τρίβετε τα μάτια σας.
    Αν βέβαια έχετε μάτια και βλέπετε.
    Γκαβάδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσυ ρε φιλε τη θες να μας πεις οτι εχουμε ομαδα για να κερδισει το κιτρος την κυριακη να δω τη θα κανουμε γιατι μετα εχουμε ρεπο και μετα κεσαρια και οπως μας ειδα χτες αν δεν εδινε το πεναλντι δεν κερδιζαμε να βλεπουμε λιγο εξυπνα το ποδοσφαιρο χτες η κεσαρια εκανε μεγαλο 2 και εχει κανει κι αλλα εμεις εκτοσ απο το καναλακι και φωκικο δεν καναμε αλλο διπλο και το ξερουμε το αθλημα καλα και κανει δεν ειπε φταινε οι παιχτες αυτοι κανουν αυτο που πρεπει να κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ 2:30 ποιο μελος της διοικησης εισαι η ποιανου δικηγορος ; για πες μας που θα πεις οτι ολα ειναι ενταξει και μιλας για μπαρτσελονες και για νειμαρ. για κατσε καλα λιγο μπουμπουνα. λες και επαιξε χθες η ομαδα τελεια και θα βγεις εδω να μιλησεις οτι ειμαστε δηθεν πληρεις και ομαδαρα και παμε για ανοδο. για κατσε καλα που στις 15 τελικες το γκολ μπαινει απο πεναλτι. αιντε να ξερουμε και τι λεμε και τι βλεπουμε πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!