Θεσπρωτός-Πιερικός 0-0 Εύκολα τον βαθμό οι Κατερινιώτες

Το πλαστικό γήπεδο του Σταδίου των Φιλιατών επηρέασε αρνητικά την ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη που μπορεί να μην κινδύνεψε ουσιαστικά από τους γηπεδούχους του Θεσπρωτού.

δε μπόρεσε όμως ούτε κι αυτή να ξεδιπλώσει τις αρετές της απένατι στην ομάδα της Ηπείρου.
Παιχνίδι χωρίς μεγάλες φάσεις, χωρίς ένταση και ρυθμό, με τον Πιερικό όμως να καταφέρνει να φεύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 31΄με τον Πέντσα να πιάνει αρχικά την κεφαλιά σε κόρνερ και τους παίκτες του Πιερικού να διώχνουν, η μπάλα να καταλήγει στον Τέλλο του οποίου η νέα κεφαλιά πέρασε άουτ.

Ο Θεσπρωτός δε μπόρεσε να μπεί στην περιοχή του Φυρινίδη και όσες φορές έγινε αυτό, ήταν μόνο από στημένες φάσεις οι οποίες όμως δεν απείλησαν τον Κατερινιώτη γκολκίπερ.
Από την άλλη και ο Πιερικός δεν απείλησε τον Κωνσταντάκο δημιουργώντας την μεγάλη ευκαιρία. Έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στο ισόπαλο 0-0 που σύμφωνα με την εικόνα της αναμέτρησης, ήταν και το πιο δίκαιο.

Διαιτητής ο Ζούγρας με βοηθούς τους Μωυσιάδη και Στεφούλη.

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Μήτσης, Τέλλος, Ηλίας, Μώκος, Κερμενίδης (84΄Θεοδώρου), Καβαλλάρης, Πέντσας,  Στεφανίδης, Νάκος ( λ.τ. 62΄Μπίκας), Καρύδης

Πιερικός: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Γιαλαμίδης, Κωνσταντίνου, Τσιώλης, Παναγιωτίδης (83΄Παπαδόπουλος), Καράμπελας (90΄ Δαδάκος), Πέεφ.

15 σχόλια:

  1. Παίξαμε μέτρια κυρίως για το Χ,Με τις ελλείψεις που είχαμε και το πλαστικό αγωνιστικό χώρο που είχε το γηπεδο και με μια ομάδα που στην έδρα της τα πάει καλά πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια χαρά. Δύσκολη έδρα και από ότι είδα τους ακυρώθηκαν (σωστά μεν) 4 γκολ αλλά έφτασαν πολύ κοντά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πρεπει να δωσει καποιες μερες ρεπο στους παιχτες για ξεκουραση γιατι ο καμπεριδης αν δεν εβαζε την πρωτη ομαδα με το κιτρος να παιζει 120 λεπτα θα κερδιζαμε χτες στον θεσπρωτο Πρεπει να καταλαβει οτι ο πιερικος θελει ξεκουρασει αλλιως μας βλεπω δυσκολα στα επομενα παιχνιδια(η κεσαρια με 3 προπονησεις παει απο νικη σε νικη γιατι δεν κουραζει ο θεοδωσιαδης την ομαδα του παρτω χαμπαρει καμπερο μην καταστρεψεις αυτο που καταφερες με τοσο κοπο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο πρόβατο πρέπει νά 'σαι, που έπρεπε ο κόουτς να βάλει τα δεύτερα στο τελικό της ΕΠΣ.
      Πόσο πρόβατο πρέπει νά 'σαι, που οι παίκτες είναι κουρασμένοι.
      Πόσο πρόβατο παίζει νά 'σαι που είναι δύσκολο το ματς με την καισάρεια.
      Κατάλαβα, δεν είσαι πρόβατο, αλλά ούτε και ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
      Κατάλαβες βλαμμένο

      Διαγραφή
    2. Το βλαμμένο το είπα με την καλή την έννοια!
      Αλλά με νευρίασε που σκέφτεται σαν Πιερικάκος κι όχι σαν Πιερικάρας.
      Ο μεγάλος Πιερικός δε λειτουργεί με μικρομικροϋπολογισμούς.
      Σαν Πιερικός χτυπάμε όλα τα παιχνίδια και δεν υποτιμούμε καμιά ομάδα και κανένα θεσμό.
      Σε κάθε αγώνα πρέπει να παίζουν οι καλύτεροι κι όχι οι πιο ξεκούραστοι.
      Όποιος παίκτης θέλει να ξεκουραστεί είναι εύκολο. Παρατάει τη φανέλα του και δρόμο να παίξει κάποιος άλλος στη θέση του, που δεν έχει πρόβλημα με την κούραση και έχει διάθεση να μοχθήσει για τον Πιερικό και για τον εαυτό του.
      Επιτέλους ξυπνήστε εδώ μέσα και πετάξτε από πάνω σας την ηττοπάθεια.
      Γατάκια

      Διαγραφή
  4. Μπράβο ρε συ ο 7.23 χαρακτηρισμούς που κανεις για κάποιον συνοπαδο σου ο οποίος έχει διαφορετική άποψη με σένα. Κι εγώ Συμφωνώ κι εγώ για το ότι ο Πιερικος έδειξε σεβασμό στην ένωση και στον θεσμό του κυπέλου και εισέπραξε μια πλήρη απαξίωση από αυτούς που προαποφασισαν που θα δώσουν προκαταβολικά το κύπελο. Προς τι η ομάδα να ταλαιπωρήσει για 120 ψυχοθοφορα λεπτά; Να έχουμε τραυματισμούς κίτρινες και κόκκινη κάρτα; Ο ρεφερι έκανε άριστα τη δουλειά για την οποία ορίστηκε. Και μάλιστα για να είναι και σίγουροι όρισαν διαιτητή από τον Δήμο της αντιπάλου ομαδας. Εσύ δηλ. που ψεγεις τον φίλο πιο πάνω εμείνες ικανοποιημένος από το επίπεδο διαιτησίας του ημιτελικού και του τελικού; Με τραυματίες τον Ιορδανίδη, εκτός τους Κωτσια, Γεωργίου, Κατσιαμητα, νομίζεις πως υπάρχουν οι πολλές εναλακτικές λύσεις στην ομάδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. poli sosta leei o filos den xreiazete na malonoume metaxi mas oti i omada 8elei xekourasei auto to xeroun oi 5-10 filo pou pigan sto thesproto kai idan 0 faseis an den eixes kokkini katsiamita kai kotsia ektos kati kalitero mporei na eixame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟ ΡΟΣΤΕΡ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ ΑΚΟΜΗ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΡΑΤΙΜΕΝΟΙ ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΓΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ή Διοίκηση από ότι φαίνεται κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Οι οικονομικές δυνατότητες είναι αυτές που αντικατοπτρίζονται στο ρόστερ. Δεν χρωστά ΠΟΥΘΕΝΑ. Έτσι ή αξιοπιστία που γι' αυτό παλευαμε τόσα χρόνια σιγά σιγά αποκαθίσταται. Τι θέλετε δηλ. να έρθει κανένα λαμογιο να τάξει λαγούς με πετρόχειλια να χρεώσει την ομάδα και του πάλι φτου από την αρχή; Από αυτές τις δύο προοπτικές προτιμώ την πρωτη, όπως και κάθε υγειης φίλαθλος της ομάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτο το πράγμα που σε κάθε ανάρτηση πετιέται και ένα λιβανιστήρι της διοίκησης τι φάση; Εντάξει το εμπεδώσαμε η ομάδα δεν χρωστά πουθενά. Μπράβο. Αν η ομάδα πέσει τι νόημα εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κατα γενικη ομολογια η ομαδα σερνεται στα τελευταια παιχνιδια και ειναι κατι που πρεπει να προσεξει ο καμπεριδης.Δεν μας τιμαει σαν Πιερικος οι δηλωσεις για τη διατησια στο τελικο και τους ανθρωπους τις ΕΠΣ, οπως δεν μας τιμαει και η ικανοποιηση για το χ με τον Θεσπρωτο (δεν καναμε ουτε μια ευκαιρια, οποιος ηταν στο παιχνιδι ντρεποταν για αυτο που εβλεπε).Η διοικηση και ο προπονητης ας εντοπισουν το προβλημα γιατι ο καιρος περναει, η ομαδα θα μπει σε περιπετειες και το κριμα στο λαιμο τους............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δαδακο και γουτσιο μεσα και θα δειτε διαφορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι μέτριες εμφανίσεις της ομάδας δεν πρέπει να δίνουν το άλλοθι στην ένωση να κάνει τα παιχνίδια της. Περιμένω έστω για τα μάτια του κόσμου μια ανακοίνωση για τους βαθμούς που δικαιούται να πάρει ή ομάδα. Από κει και πέρα το τεχνικό επιτελείο πρέπει να βρει τον τρόπο να ανακάμψει ή ομάδα αγωνιστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τεχνικο επιτελειο πρεπει να βρει τον τροπο να ανακαμψει η ομαδα και συμφωνω, αλλα πρωτιστως να αφησει τα εγω σε δευτερη μοιρα προς οφελος του συνολου, η ομαδα ειναι πανω απο ολα και οι παντες χρειαζονται. Φασαριες εγωισμοι και κοντρες στην ομαδα στη συγκεκριμενοι ειδικα χρονικη στιγμη δεν χρειαζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!