Πήρε πίσω.. την απόφαση της η ΕΠΟ για τον Πιερικό!

Νέα πρόκληση απο την ΕΠΟ. Χάνει τους 3 βαθμούς ο Πιερικός και πάει στο +5 η Νίκη Βόλου!

Με μια ακόμη ανακοίνωση της, συνεχίζει προκλητικά η ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία να καταρρίπτει απο μόνη της δικές της αποφάσεις.
Αυτή τη φορά θύμα της ο Πιερικός ο οποίος θα πληρώσει το...μάρμαρο της γενικότερης εύνοιας την οποία γνωρίζει γενικότερα η ομάδα του Βόλου απο την ΕΠΟ.

Με απόφαση της λοιπόν η επιτροπή εφέσεων της ομοσπονδίας, παίρνει πίσω τους 3 βαθμούς απο τον Πιερικό κατοχυρώνοντας το παιχνίδι υπέρ της Νίκης και της επιστρέφει και τους -2 βαθμούς τους οποίους της είχε αφεραίσει ώς πειθαρχικό παράπτωμα.

Έτσι ο Πιερικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή βαθμολογικά στους 26 βαθμούς την 8η θέση ισοβαθμώντας με τον Εθνικό Φιλιππιάδας. Αντίθετα η Βολιώτικη ομάδα μπαίνει στο παιχνίδι της ανόδου αφού με τους +5 φτάνει τους 43 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση πίσω απο Καραΐσκάκη και Αιγινιακό.

Να θυμίσουμε ότι ο Πιερικός εξακολουθεί να περιμένει την απόφαση για το -6, εκεί όμως το κλίμα ευνοεί την ομάδα του Πιερικού απο όλες τις μέριες και όλοι είναι κάτι παραπάνω απο σίγουροι ότι θα τελειώσει το θέμα το επόμενο 10ημερο και ο Πιερικός τελικά θα πάρει πίσω τους 6 βαθμούς του.

Η...απόφαση:

"Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με την υπ’ αριθμ. 9/2016 απόφασή της δέχεται τυπικά και κατ’ ουσία την έφεση του αθλητικού σωματείου Νίκη Βόλου κατά της υπ΄ αριθ. 251/2015 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ και κατά του αθλητικού συλλόγου Πιερικός.
Εξαφανίζει την εκκαλουμένη με αριθμό 251/2015 απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Κρατεί και δικάζει.Απορρίπτει την από 11/10/2015 υποβληθείσα πριν την έναρξη του αγώνα μεταξύ των ομάδων Νίκη Βόλου-Πιερικός ένσταση του καθού η έφεση συλλόγου Πιερικός.
Εξαφανίζει τις επιβληθείσες με την ως άνω απόφαση πειθαρχικές ποινές σε βάρος του εκκαλούντος. Κατακυρώνει τον αγώνα υπέρ του εκκαλούντος."

14 σχόλια:

  1. Για ποια προκληση και ποια ευνοια μιλατε κυριοι??Που επικρατησε το λογικο και το δικαιο? Που η Νικη πηρε τους βαθμους που κατεκτησε μεσα στο γηπεδο? Αυτο ειναι ευνοια? Μην ξεχνατε οτι η Νικη επαιζε σε αλλο νομο λογω τιμωριας απο την Επο στην ΕΠΣΘ χωρις να φερει καμια ευθυνη η ιδια..Επισης μην ξεχνατε οτι η επο ειχε δωσει περιθωριο σε οσα γηπεδα δεν εχουν αδεια να την προσκομισουν μεχρι το Φεβρουαριο..Για αυτο και δικαιωθηκε.Ειπαμε να υποστιριζει ο καθενας την ομαδα του αλλα οχι και να τυφλωνομαστε απο τον οπαδισμο..Επισης δικαιο θα ειναι να επιστραφουν και σε εσας οι 6 βαθμοι!
    Ελπιζω να περασετε το μηνυμα και να μην υπαρξει λογοκρισια.Αν εχετε επιχειρηματα αντικρουστε αυτα που γραφω αλλιως κατω απο τη δημοσιευση σχολιου γραψτε καλυτερα οτι οποια μηνυματα δεν μας αρεσουν δεν θα περνανε ετσιθελικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλέ μου σωστά υποστηρίζει την ομάδα σου. Όμως αν σου έδινε το δικαίωμα ή ΕΠΟ να κερδίσεις βαθμούς θα απεμπουλουσες έτσι τους βαθμούς. Εξάλλου σωστά όπως λες ή βαθμοί πρέπει να παίρνονται στο χορτάρι. Από την άλλη από τη μια μας μεμφεσαι και από την άλλη έτσι πήρες και εσύ με προσφυγή τους βαθμούς από τη Φαρκαδόνα. Γιατί έκανες προσφυγή μιας και τους βαθμούς που έχασε στο χορτάρι τους πήρες με ανεντιμότητα τρόπο και καταδίκασε μια ομάδα από την απερισκεψία ενός ατόμου; Λοιπόν θα ήσουν σωστός αν κρατούσες την ίδια τακτική και στις δύο περιπτώσεις και όχι τα δικά μας δικά μας και τα δικά σας πάλι δικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βολιωτη τι αγχωνεσαι αφου το ξέρεις πως δεν πρόκειται να ανέβεις κατηγορία για τον ίδιο λόγο που δεν μπορούμε και μεις. Τώρα μας την λες για το μεταξύ μας παιχνίδι ενώ και συ ο ηθικός έκανες ακριβώς το ίδιο στην ταλαίπωρη Φαρκαδόνα. ΑΣΕ λοιπόν την ηθική διαπαιδαγωγηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. E όχι και μαθήματα ηθικής από μια ομάδα που κάνει ακριβώς το ιδιο,. Αν δεν έκανες και συ το ίδιο στην Φαρκαδόνα τότε θα είχες δίκιο. Τώρα το εχασες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο ματς με τη φαρκαδονα επαιζε παρανομα ο καλυτερος παικτης της γηπεδουχου ομαδας.Θα μπορουσε να ηταν αυτος που θα εβαζε το γκολ της ισοφαρισης,θα μπορουσε να ειχε βαλει 3 γκολ κ.ο.κ Δηλαδη αν εμενα μου ειναι τιμωρημενος ο καλυτερος παικτης κοντρα στον καραισκακη να τον βαλω να παιξει ? Στο Νικη-Πιερικος τι ακριβως συνεβη που να αλλοιωνει τον αγωνα ??? Τωρα σχετικα με το τι κανει η δικη μας διοικηση και τι η δικη σας αποτυπωνεται στη βαθμολογια.Η δικη μου διοικηση παλεψε κοντρα στην μπεοκρατουμενη επσθ εξαιτιας της οποιας βρεθηκαμε να παιζουμε στη λαρισα,ειχε να παλεψει με το -6, τη δικη σας απαραδεκτη ενσταση και ταυτοχρονα στελεχωσε μια ομαδα που κανει πρωταθλητισμο ,κανοντας και τις πρωτες ενεργειες για την εκκαθαριση.Η δικη σας διοικηση δεν παρεστη καν στη διεκδικηση του +6 απο Νικη ,Οφη και εχει αρκεστει στο να κανει τα κεφια του αιγινιακου( ηττα απο αιγινιακο,Χ στον καραισκακη,ενσταση στη νικη) και να ειναι η 3η ομαδα της πιεριας πισω απο ομαδες με ανυπαρκτο background.Αποκαταστηστε τη θεση σας στο ποδοσφαιρο του νομου σας καταρχην κι αφηστε μας να πανηγυριζουμε για την αυτονοητη αποκατασταση μιας εξωφθαλμης αδικιας που ακομη κι αν δε μας οδηγησει στην ανοδο,μας εξαλειψε κι ενα παραλογο -2 που θα ειχαμε για το 2016-17.Καλη επιστροφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φιλέ δεν αλλάζει το ηθικό μέρος με αυτά που γραφείς. Έχασες βαθμούς στο χορτάρι και τους πήρες στα ΧΑΡΤΙΑ. Μην το κουράζεις με μακροσκελείς δικαιολογίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιλατε εσεις για ηθος που ηρθατε ''οργανομενοι'' στο γηπεδο με δικηγορο και λεγατε δεν υπαρχη περιπτοση να κανουμε ενσταση. γιατι η ΝΙΚΗ το ηξερε και ηξερε και ποιος σας εσμπροξε να το κανετε αυτο και αυτος δεν ειναι αλλος απο τον γνωστο ''κουμπαρο'' του δικου σας παραγοντα.η μηπος ξεχνατε τι εγινε περιση που τους παραχωρισατε τα παντα στο γηπεδο σας λες και ηταν δικο τους και οχι του πιερικου

      Διαγραφή
  7. Η φαρκαδονα ειχε χρησιμοποιησει τιμωρημενο παιχτη απο καρτες.Αυτο ειναι αλλοιωση αγωνα και ορθως εγινε ενσταση απο πλευρας Νικης αλλιως δεν θα ειχαν νοημα οι καρτες που δινονται απο τους διαιτητες.
    Αντιθετα εσεις κανατε ενσταση για το γεγονος οτι το γηπεδο δεν ειχε αδεια.Δηλαδη για ενα εξωαγωνιστικο θεμα που δεν επηρεασε τη ροη του αγωνα και τη διαμορφωση του αποτελεσματος.Η αν το προτιματε οσο δυσκολεψε τη μια ομαδα δυσκολεψε και την αλλη.
    Ελπιζω να καταλαβαινετε τη διαφορα..
    Δυστυχως καθομαστε και αντιπαρατιθομαστε στην ερασιτεχνικη Γ αντι οι ομαδες μας να πρωταγωνιστουν στη φουτμπολ λιγκ η ακομη και να συμμετεχουν στη σουπερ λιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φιλε ή μπάλα συμφωνώ πως πρέπει να παίζεται στο γήπεδο. Μας κατηγορεις όταν και ο ίδιος κανείς τα ίδια.Ασε καλύτερα να τα πει κάποια άλλη ομάδα και όχι εσύ. Μη μιλάς για σχοινί στο σπίτι του κρεμασμένο. Τα υπόλοιπα για διοικήσεις και μπλα μπλα δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Εμείς να ξέρεις κάναμε ομάδα 15 μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με παίκτες που περίσσευαν από το ρόστερ των τριών άλλων ομάδων του νομού. Όσο για το Αιγίνιο να ξέρεις πως προτιμούμε να βγειτε εσείς παρά αυτοί. Τόσο τους συμπαθουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πολυ σωστα μιλαει ο φιλος μαλλον πρεπει η διοικηση να μιλησει τη πραγματικα εγινε στην επο και πηραν βαθμους πισω αυτοι και εμεις οχι αν δεν εχουμε μεχρι την αλλη εβδομαδα τους βαθμους οπως ειπαν σημερα στην συνεντευξη θα εχουμε θεμα και μετα θα εχετε τον κοσμο απεναντι γιατι λεγατε μπαρουφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λοιπόν για να εξηγουμαστε.Άλλη περίπτωση για ΟΦΗ, Νίκη κι άλλη ή δική μας. Αυτοί έπεσαν αυτοβούλως δύο κατηγορίες για να τους χωριστούν τα χρεη. Εμείς πεσαμε λόγω Ιτσιου. Ή δική μας απόφαση βγηκε για επιστροφή των βαθμων, όμως που της αποχής των δικηγόρων αργεί να κονιοποιηθεί ή απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα μπορούσα να κάνω ένσταση να πάρω και εγώ παιχνίδια που έχασα σε γήπεδα που δεν έχουνε άδεια αλλά δεν το έκανα. Αυτό με την φαρκαδονα επιρεαζει το αγωνιστικό κομάτι ενώ η άδειες με τα γήπεδα δεν έχει σχεδόν καμία ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε φιλέ Βολιωτη μας κουρασες. Πήρες βαθμούς στα ΧΑΡΤΙΑ που δεν δικαιουσουν σε ηθικό πλαίσιο. Ενώ εμείς δεν πήραμε τελικά τίποτε. Μας την λες για κάτι που δεν πήραμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ειναι βολιωτης αυτος ρε κανα αντι πιερικο τσιρακι της επς θα ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!