ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5: "ΜΙΚΡΗ Η ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ"!

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΟΠΑΔΩΝ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 
               ΘΥΡΑ 5

Μικρή η διοργάνωση για τον ΠΙΕΡΙΚΟ
Συμφωνούμε απόλυτα με όσα είπε ο προπονητής του Πιερικού μας σχετικά με το που πρέπει να συμμετέχει η ομάδα μας που έχει γράψει και θα ξαναγράψει σελίδας δόξας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Είναι μικρή διοργάνωση για να συμμετέχει ο Πιερικός σε έναν τέτοιο θεσμό, που μονό κακό κάνει στην ομάδα μας, γιατί τα όποια ανεκδιήγητα σφυρίγματα και οι κάρτες συμφωνά με την προκήρυξη της ΕΠΟ μετρούν και στο πρωτάθλημα και άρα μονό απώλειες φέρνουν.
Πρόταση στην διοίκηση μας, στην νέα σαιζόν ο Πιερικός να μετάσχει στο τοπικό κύπελλο με τους παίχτες που δεν θα αγωνίζονται στο πρωτάθλημα.
Δυστυχώς γίναμε μάρτυρες μια κωμικοτραγικής διαιτησίας σε ημιτελικό και τελικό.
Κύριοι της ΕΠΣ σας χαρίζουμε το κύπελλο να το δίνεται όπου θέλετε δεν μας ενδιαφέρει εμάς η διοργάνωση σας.

ΥΓ:Η απονομή του κυπέλου έγινε σε άδειες κερκίδες  με 20 άτομα από τα 1500 του αγώνα, αυτό από μονό του σαν εικόνα λέει πολλά…………

ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΘΥΡΑ 5

5 σχόλια:

  1. ετσι πολυ σωστα ας κατσει ο κυριο ελευθεριαδης που τον λεω και κυριο να δωσει το κυπελλο στον φιλο του μεσα σε 20 ατομα γιατι πλεον μονο αυτοι εμειναν να τον στηριζουν και πρεπει να καταλαβε οτι πλεον μετα απο αυτο που εκανε με την διατησια στον τελικο και μετα το κρουσμα στα φωτεινα δυσκολα θα βγει παλι προεδρος θα παει να κανει παρεα τον πρωην πλεον προεδρο της επσ χαλκιδικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σωστή ή ανακοίνωση, μάλιστα θα έπρεπε να βγει παρόμοια και για τον ημιτελικό. Του χρόνου ο Πιερικος ας κατεβάσει τους μικρούς στο κύπελο. Έδειξε σεβασμό στον θεσμό και στον πρόεδρο της ενωσης και εισέπραξε αχαριστία. Ντροπή για την ένωση που θα έπρεπε να τηρεί την ισονομία. Που είναι ή ένωση να βγάλει έστω για τα μάτια του κόσμου μια ανακοίνωση για τους -6 βαθμούς που δίκαια ζητεί ο Πιερικος; Κατά τα αλλά υποτίθεται πως υπερασπίζεται τα δίκαια συμφέροντα των μελών που είναι οι ομάδες του νομού. Σε αυτες δεν συγκαταλέγεται ή κορυφαία ομάδα του νομού που είναι ο Πιερικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αντι ο προεδρος της ενωσης να βγει πρωτος μπροστα μια και αυτος περασε απο τον προεδρικο θωκο της ομαδα και μαλιστα ανεβασε την ομαδα στην β εθνικη καθετε πισω αυτο δεν μπορω να το καταλαβω μακαρι να παρει θεση για να αποκατασταθη και ο ιδιος για τα γεγονοτα του κυπελλου γιατι δεν θελω να πιστευω οτι αυτος ηταν πισω απο ολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα συνεταιράκια βοηθούν ο ένας τον άλλο. Εξάλου και ο διαιτητής από τον Δήμο Πύδνας ήταν. Δεν κρατάν ούτε καν τα προσχήματα. Ο Πιερικός έδειξε τον απαιτούμενο σεβασμό στο θεσμό, άλλοι δεν σεβάστηκαν την μεγάλη ομάδα του νομού. Του χρόνου στο κύπελο οι πιτσιρικάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ σωστή ή ανακοίνωση του ΣΟΠ, επιτέλους και μια σωστή θεσμική διαμαρτυρία σε αυτό το πανηγυρακι που έστησε ή ένωση. Αφού αυτό θέλουν ας παίζουν μόνο αυτοί που ανέχονται αυτά τα τεριπια. Ή ομάδα θα διαφυλάξει την σοβαρότητα της μην συμμετέχοντας τουλάχιστον με την κανονική της ομάδα του χρόνου. Αυτό απαιτεί ή πλειοψηφία των φιλάθλων της ομάδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!