ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΨΥΧΗ.. ΠΥΔΝΑ ΜΕ ΚΥΠΕΛΛΟ!

 Ο 36ος τελικός κυπέλλου ολοκληρώθηκε με κυπελλούχο την ομάδα του Απόστολου Στύλου, την Πύδνα Κίτρους οπού επικράτησε στη διαδικασία πέναλτι με 9-8. Όμως ο Πιερικός αξίζει το μεγάλο Respect από όλους, καθώς αγωνίστηκε με πάθος και ψυχή, δίνοντας τα όλα με παίκτη λιγότερο πάνω από μια ώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα (αποβλήθηκε ο Κατσιαμήτας στο 58’).
 
Σε έναν τελικό..’’σούπα’’ αγωνιστικά, καθώς η μόνη αξιόλογη ευκαιρία ήταν αυτή του Ραπτόπουλου (απέκρουσε ο Φιρινίδης) και αυτή του Τσιώλη από μεριάς Πιερικού (τετατετ αουτ). Από εκεί και πέρα η διαδικασία των πέναλντι, έφερε πίσω το ενδιαφέρον και την αγωνία ενός τελικού αγώνα κυπέλλου, εκεί όμως ξέρουμε όλοι ότι δεν κερδίζει ο καλύτερος, αλλα ο τυχερότερος.

Όπως είπε και ο Γιώργος Καμπερίδης στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα, ο Πιερικός ήταν ο νικητής του αγώνα.. και η Πύδνα η κυπελλούχος.

Να ευχηθούμε συγχαρητήρια πάντως στην ομάδα του Α.Στύλου καθώς και αυτή με τη σειρά της έδειξε ότι σεβάστηκε πλήρως την ομάδα του Πιερικού.

Άλλωστε οι δύο αυτές ομάδες θα αναμετρηθούν στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα σε λιγότερο από ένα μήνα. Ο Πιερικός από αύριο κοιτάει την εκτός έδρας αναμέτρηση για το πρωτάθλημα με τον Θεσπρωτό.

·        Μεγάλη ανταπόκριση του κόσμου της Πιερίας, γύρω στους 1500 φιλάθλους παρευρέθηκαν στο γήπεδο, οπού στην απομονή παρέμειναν μόνο 30-40 φίλαθλοι καθώς οι φίλαθλοι του Πιερικού, όπως είναι φυσιολογικό αποχώρησαν.
·        Έντονα παράπονα και δυσαρέσκια εξέφρασε κατά τη διάρκεια του αγώνα για τη διαιτησία του κ.Παπαργυρίου ο κόσμος και ο πάγκος του Πιερικού (να θυμίσουμε ότι έδειξε πέντε κίτρινες και μια κόκκινη στην ομάδα του Πιερικού)
·        Στο ημίχρονο η ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ βράβευσε την ομάδα του Εθνικού Κατερίνης (πολυνίκη του θεσμού).
·        Μοιραίος παίκτης για την ομάδα του Πιερικού, ο Νίκος Τροίρης, ο οποίος ήταν αυτός που αστόχησε στη τελική διαδικασία των πέναλτι, εκεί οπού όλα έμπαιναν με σκορ 9-8 τελικό.
Ψηλα το κεφαλι Νικόλα!

Πύδνα Κίτρους: Ταταρίδης, Κόλλα, Ραπτόπουλος, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουτζέλλης, Καμπλιώνης, Δήμας, Κυπαρρίσης, Χάμος, Καραγκούνης.
 

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Φιρινίδης, Ανδρέου, Ιορδανίδης, Κουρούπης, Παπουτσογιαννόπουλος, Κώτσιας (64’ Τσιώλης), Πέεφ, Κωνσταντίνου, Καράμπελας (108’ Τροίρης), Κατσιαμήτας, Παναγιωτίδης (72΄ Αποστολίδης).

18 σχόλια:

  1. Οποιος ξανα πει οτι ο διαιτητης της ενωσης της επς πιεριας καθε φορα που ο πιερικος απειλουσε την εστια της πυδνας κιτρους αυτος σταματουσε με οποιοδηποτε τροπο την φαση θα εχει να κανει μαζι μας
    Ο Παπαροργυριριου ηταν τιμιος και σωστος σε ολα επαιξε 50 50

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παπαργυριου συγγνωμη για το ορθογραφικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην απονομή έμειναν καμία 50αρια άτομα, από τα 2000 περίπου που παρακολούθησαν τον αγώνα. Οι φίλοι του Πιερικου φυσιολογικά να φύγουν, όμως οι ουδέτεροι γιατί να φύγουν; Για τον απλούστατο λόγο που ξέρουνν όσοι είδαν το παιχνίδι. Δυστυχώς ή ένωση έκανε την επιλογή της και οι φίλαθλοι τη δική τους και οποιος είναι υποψιασμένος κατάλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να χαιρεστε εκεί στην ένωση διαιτητές σαν αυτούς του ημιτελικού και του τελικού. Κάτι ξέρουν εκεί στα χωριά και τους στυλιαρωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέχρι την αποβολή ο διαιτητής έπαιξε 90% Κίτρος. Τι περιμέναμε δηλαδή να μην δώσει ο ένας συνέταιρος στον άλλο το κύπελο; Αυτό κατάλαβαν και οι ουδέτεροι και έφυγαν από το γηπεδο. Τόσος κόσμος που εφυγε δεν ήταν μόνο φίλαθλοι του Πιερικου. Αυτό ήταν ή μεγαλύτερη μομφή προς την ένωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντα οι ουδέτεροι παίρνουν το μέρος του αδυνατου εστω και λόγω ονόματος υποστήριζαν την Πύδνα. Τώρα πως όλοι αυτοί έφυγαν και δεν καθησαν στην απονομή; Γιατί όπως διαπίστωσαν και οι πιο πάνω ο διαιτητής για πάνω από μια ώρα παιχνιδιού στήριζε υπέρ της Πυδνας. Έτσι έφυγαν για να δείξουν πως δεν παίχτηκε στα ίσα το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για μια ακόμη φορά η ενωσούλα μας δείχνει την ΑντιΠιερική της στάση δεν πειράζει όμως έχει ο καιρός γυρίσματα.
    Επίσης σε λίγο καιρό υπάρχει αγώνας πρωταθλήματος Πιερικού Πύδνας στη Κατερίνη, με κανονικούς διαιτητές ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΑΡΓΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ ΣΦΥΡΙΖΕ ΜΗΝ ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΓΚΟΛ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΡΘΑΝ ΟΠΩΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟ ΑΥΤΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ
      ΤΣΑΤΣΕ Ε ΤΣΑΤΣΕ
      ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΛΕΣ ΧΑΙΒΑΝΙ

      Διαγραφή
  9. Πρώτη φορά είδα που οι ουδέτεροι βλέποντας τα σφυρίγματα του κορακιου, πήραν το μέρος του Πιερικου και έφυγαν στο τέλος βλέποντας την ξεκάθαρη αδικία. 100 άτομα από τα 1500 έμειναν στο φιναλε. Αυτό κι ήταν ξεκάθαρη αποδοκιμασία για το 'εργο' που είδαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά εκεί στην ένωση τέτοιους διαιτητές βγαζετε;. Αν αυτοί είναι οι καλύτεροι τότε Πιάσαμε πάτο. Έτσι εξηγούνται τα ντραβαλα που συμβαίνουν στα χωριά εκεί που ή σφάλματα πέφτει συνετό σε τέτοιου είδους διαιτησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνώ με τον φίλο που γραφεί για τσάτσους και δυστυχώς ένας ακόμη ήταν και ο διαιτητής του αγώνα. Εκεί στην ΕΠΣ δεν ντρέπεστε καθόλου ήθελα να ξέρω. Κανονικά του χρόνου πρέπει να κατεβάσουμε την δεύτερη ομάδα γιατί για την ιστορία του Πιερικού είναι πολύ μικρός θεσμός και εμείς τον δίνουμε αίγλη, ας παίζουν τα χωριά μας μεταξύ τους, δεν το θέλουν τον Πιερικό κάποιοι το απέδειξαν και στον ημιτελικό και στον τελικό
    Ο καλύτερος στρατός των τούρκων ήταν οι γενίτσαροι ΚΑΛΗΜΕΡΑΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά δεν καταλάβανε γιατί όλοι οι φίλαθλοι έφυγαν την ώρα της απονομής; Το σενάριο το σκηνοθέτησε ή ένωση και το υλοποίησε ο διαιτητής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ημιτελικός και τελικός έστειλαν κοράκια για εντεταλμένη υπηρεσία. Τελικά μας παίζουν καλύτερα διαιτητές εκτός Πιερίας. Το κόμπλεξ κάποιων το πληρώνει ή ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ΕΠΣ έκανε καλά τη δουλειά της, έδωσε το κύπελλο εκεί που ήθελε να το δώσει δικαίωμα της. Αυτό που πειράζει και πειράζει πολύ είναι η κοροϊδία που το παίζουν πιερικοί και πήραν τις εκλογές καπηλεύοντας το όνομα του πιερικού. Όσο για τον Πιερικό βάλε την κ 17 να παίξει και να δούμε πόσο κόσμο θα μαζεύαν στον τελικό, το πολύ 100.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χθες έβλεπα κάτι τύπους κολαουζους του προέδρου της Πυδνας να κάνουν σαν τρελοί για το κύπελο. Αυτοί οι ίδιοι είναι που την εποχή που ήταν πρόεδρος στον Πιερικό κατακεραυνωναν οποίον νόμιζαν πως ασκούσε έστω οποιαδήποτε κριτική στην τότε ομάδα. Αυτοί δυστυχώς έχουν κάνει μεγάλο κακό στην ομάδα. Οι λεγόμενοι πραιτωριανοί του προέδρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απόλυτα φίλε. Αν μου επιτρέπεις θα το πάω παρακάτω και θα πω ότι μεγάλο κακό στην ομάδα έχουν κάνει οι λεγόμενοι πραιτωριανοί του ΚΑΘΕ προέδρου. Ευχή μου είναι να μην ξαναμπλέξουμε με τέτοιους προέδρους και τις αυλές τους. Οι οποίες αυλές ήταν πολλές φορές η ίδια, μία και μοναδική παρέα.

      Διαγραφή
  16. Είναι φιλέ μου αυτοί που δηλώνουν Πιερικαρες, αλλά χαίρονται με κάθε αποτυχία της ομάδας. Πιστεύω πως είχαμε χρόνια να δούμε τέτοια διοίκηση στον Πιερικό. Οι άνθρωποι δουλεύουν αθορυβα, σε σημείο που δεν τους γνωρίζουν πολλοί που έρχονται ακόμα και στα παιχνίδια. Ή διοικηση με τις υπάρχουσες οικονομικές δυνατότητες κάνει το καλύτερο δυνατόν για την αποκατάσταση του ονόματος του Πιερικου σε όλα τα επίπεδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!