''Πιερικέ, Πιερικέ.. αήττητε μου αετέ, τρόπαιο θα σου χτίσω''!

Με ένα απογευματινό χαλάρωμα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη, και εκεί θα βγάλει και την αποστολή του για τον αυριανό τελικό κυπέλλου.

Αγωνιστικά οι Μελανόλευκοι θα είναι πλήρης, καμία απουσία εκτός απο τον μακροχρόνια τραυματία Άκη Γεωργίου. 
Πάνοπλος με την διάθεση και την ψυχολογία στα ύψη θα υποδεχθεί την ομάδα της Πύδνας Κίτρους ως φιλοξενούμενοι στο Α'ΔΑΚ Κατερίνης στις 17:00 μ.μ, εκεί που θα επιδιώξει ο Πιερικός το κύπελλο να παραμείνει σε αυτό το γήπεδο, ώστε να συμπεριληφθεί μαζί με τα υπόλοιπα στα γραφεία του συλλόγου.

Και όπως λέει και ο δοξασμένος ύμνος της ομάδος μας... ''Πιερικέ, Πιερικέ.. αήττητε μου αετέ, τρόπαιο θα σου χτίσω''!1 σχόλιο:

  1. Ας προσέξει εκεί ή ένωση στον ορισμό του διαιτητή, γιατί είμαστε επιφυλακτικοί, όταν δύο συνέταιροι, ο ένας ειναι πρόεδρος της ένωσης και ο άλλος ειναι πρόεδρος της μιας ομάδας του τελικού. Εξάλλου το δείγμα της διαιτησίας στον ημιτελικό με το Αιγίνιο ήταν τουλάχιστον μεροληπτική εις βάρος του Πιερικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!