Ισόπαλο 1-1 το πρώτο τέστ με Λαγκαδά, αύριο με Euromilj!

Stoiximan_300x100

Στη πρώτη φιλική αναμέτρηση για αυτό το διήμερο αγώνων, με αντίπαλο την ομάδα του ΑΠΕ Λαγκαδά (αύριο με την Euromilj) οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες με τους ''Μελανόλευκους'' να προηγούνται στο 8ο λεπτό με τον Τσιώλη και τους φιλοξενούμενους να απαντάνε με τον Ντούγκα στο 32' λεπτό του αγώνα. το σκόρ αυτό κρατήθηκε μέχρι και το τελικό σφύριγμα του κ.Σκαμπαρδώνη.

Ο προπονητής του Πιερικού χρησιμοποίησε σήμερα όλους τους ποδοσφαιριστές του με τον Βασίλη Χατζηδίμπα να αγωνίζεται για πρώτη φορά με τα χρώματα της ομάδας. Επίσης ο Νίκος Τροίρης χρησιμοποιήθηκε στην θέση του δεξιού μπακ, καθώς εκεί θα αντικαταστήσει την άλλη Κυριακή στον αγώνα με τον Αχέρων Καναλακίου τον Παπουτσογιαννόπουλο οπού τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα στον προηγούμενο αγώνα κυπέλλου.

Η ομάδα σήμερα συνολικά δεν έδειξε ικανοποιητικά σημάδια σε σχέση με τις δύο προηγούμενες εμφανίσεις ..φιλικές και επίσημες.. με τον Γιώργο Καμπερίδη να μένει αρχικά προβληματισμένος, σε αυτό φυσικά μετράει και η αγωνιστική απραξία της Γ Εθνικής.
Πάντως και με το αυριανό φιλικό θα βγούνε αρκετά ακόμα συμπεράσματα για τον Κατερινιώτη τεχνικό. 

Αύριο Δευτέρα την ίδια ώρα (15:00 μ.μ) στο γήπεδο του Πιερικού, η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη θα αντιμετωπίσει την Σκοπιανική Euromilj.


*Στο παιχνίδι παρευρέθηκε και ο πρόσφατα εγχειρισμένος, Άκης Γεωργίου ο οποίος μόλις χθες βγήκε απο το νοσοκομείο, και χωρίς να χάσει χρόνο, επέστρεψε στο δεύτερο ''σπίτι του'' οπού και παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα. Ο ίδιος εκτιμάται ότι θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους απο τον Μάιο.  *Ο Αλέξανδρος Κατσιαμήτας ενώ μπήκε αλλαγή στο 2ο ημίχρονο, τραυματίστηκε και αντικαταστήθηκε. 
*Με τα χρώματα του Λαγκαδά αγωνίστηκε ο Δημήτρης Πολίτης, πρώην ποδοσφαιριστής του Πιερικού την σεζόν 2012-2013 στη Β Εθνική κατηγορία.
*Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ.Σκαμπαρδώνης απο την ένωση της ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.

Πιερικός: Φιρινίδης, Κώτσιας, Ιορδανίδης, Κουρούπης, Τροίρης, Κωσταντίνου, Χατζηδίμπας, Αποστολίδης, Τσιώλης, Σ.Παπαδόπουλος, Δαδάκος.

Επίσης αγωνίστηκαν και οι: Γκεβρέκης, Γούτσιος(υ.δ), Παπουτσογιαννόπουλος, Κατσιαμήτας (λ.τ), Πολυχρονιάδης, Τσιμήτρης, Τάχος, Ανδρέου, Νταντίνης, Πέεφ, Καράμπελας, Παναγιωτίδης, Δημηνάς(υ.δ).

ΑΠΕ Λαγκαδάς: Καλογεράκης, Καρατζιάς, Σάκαλης, Καραμανλής, Καρασταύρου, Ντούγκα, Παναγιωτούδης, Κρύσταλης, Λεμονής, Τοπάλι, Πολίτης.



Ρεπορτάζ: PierikosNews, Γιώργος Σιδηρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!