Έτοιμος ο Πιερικός για την αναμέτρηση του Α΄ΔΑΚ με το Καναλάκι!

Φουλ για το τρίποντο πάει ο Πιερικός στο αυριανό εντός έδρας παιχνίδι με τον Αχέρωντα Καναλακίου που θα γίνει στο Α' ΔΑΚ στις 15.00 και η ομάδα της Κατερίνης διψά για τη νίκη που θα την καταξιώσει στο γκρουπ των ισχυρών της κατηγορίας.


Ο Πιερικός επιζητά το τρίποντο επί της ομάδος του Καναλακίου την οποία νίκησε στον πρώτο γύρο μέσα στην έδρα της με 2-0 σε ένα παιχνίδι που οι γηπεδούχοι τίμησαν την ομάδα της Κατερίνης
για την τεράστια ποδοσφαιρική της διαδρομή αναγνωρίζοντας την μεγάλη της προσφορά στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής Γιώργος Καμπερίδης έχει προετοιμάσει τους παίκτες του με τον καλύτερο τρόπο για το παιχνίδι με τον Αχέρωντα που ενισχύθηκε σημαντικά στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο και στο πρόσφατο φιλικό παιχνίδι νίκησε τον Θεσπρωτό.

Ο Πιερικός αντιμετωπίζει ορισμένα μικροπροβλήματα τραυματισμών μιας και οι Παναγιωτίδης και Δαδάκος ένιωσαν ενοχλήσεις χωρίς όμως οι περιπτώσεις τους να εμπνέουν ιδιαίτερη ανησυχία.

Ο Κατσιαμήτας που στο φιλικό παιχνίδι με τον Λαγκαδά τραυματίστηκε, είναι αμφίβολος και θα φανεί μέχρι τελευταία στιγμή αν μπορεί να ενισχύσει την ομάδα.

Σίγουροι απόντες είναι ο Άκης Γεωργίου που ακολουθεί πρόγραμμα αφού έχει εγχειριστεί πρόσφατα και ο Παπουτσογιαννόπουλος που συμπλήρωσε κάρτες.

Οι φίλαθλοι την Κυριακή θα βρεθούν και πάλι κοντά στην ομάδα του Πιερικού και θα την ενισχύσουν ώστε να πάρει τους βαθμούς της νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!