Φιλική νίκη (2-0) με καλή εμφάνιση ο Πιερικός απέναντι στην Euromilj!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα και ο δεύτερος κατα σειρά φιλικός αγώνας αυτή τη φορά απέναντι στην Σκοπιανική Euromilj. Ο Πιερικός με εμφάνιση αντάξια των προσδοκιών κέρδισε με σκορ 2-0.

Ο Γιώργος Καμπερίδης παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο μια αρκετά δυνατή ομάδα. Δοκίμασε σχήματα και θέσεις, ενώ δεν έλειψαν και οι μικροτραυματισμοί για ακόμη μια φορά. Μόλις στο 25' λεπτό του αγώνα ο Φιρινίδης ένιωσε μια μικρή ενόχλησε και αντικαταστήθηκε για λόγους προφύλαξης απο τον Γκεβρέκη οπού ο νεαρός πραγματοποίησε στη συνέχεια μια εξαιρετική εμφάνιση. Λίγο αργότερα στο 29ο λεπτό του αγώνα ο Τσιώλης απο τα αριστερά έκανε μια πολύ καλή ενέργεια οπού την ολοκλήρωσε ο Παναγιωτίδης με πλασέ και έγραψε το 1-0. Αμέσως μετά την ευστοχή του τέρματος ο νεαρός φορ αντικαταστήθηκε απο τον Αποστολίδη.
Απο εκεί και πέρα η ομάδα του Πιερικού πίεζε συνεχώς την εστία της Γιούρομιλκ με συνεχόμενες μπαλιές και ευκαιρίες. Στο 78ο λεπτό του αγώνα ήρθε το 2-0 αυτή τη φορά απο τον Νταντίνη οπού ευστόχησε απο τα έντεκα βήματα, λίγο πιο πριν ανατράπηκε στην περιοχή. 
Με αυτό το σκορ ολοκληρώθηκε και ο αγώνας με τον Γιώργο Καμπερίδη να δίνει συγχαρητήρια στην αντίπαλη δυνατή ομάδα και τον προπονητή της, ενώ το ίδιο έπραξε και εκείνος ο οποίος συγχάρηκε τον κάθε παίκτη και μέλος του τιμ ξεχωριστά. 
Η σημερινή καλή εμφάνιση μένει για την ομάδα των Μελανολεύκων που απο αύριο ξεκινάει την προετοιμασία της για τον επίσημο.. μετά απο πολύ καιρό αγώνα απέναντι στον Αχέρων Καναλακίου.

Πιερικός: Φιρινίδης(25'Γκεβρέκης), Ιορδανίδης(80'Τσιμήτρης), Ανδρέου(60'Χατζηδίμπας), Κουρούπης(Τάχος57') Τροίρης(45'Παπουτσογιαννόπουλος), Κώτσιας(45'Σ.Παπαδόπουλος), Κωσταντίνου(66'Νταντίνης), Πέεφ(78'Δημηνάς), Τσιώλης(78'Πολυχρονιάδης), Καράμπελας(45'Δαδάκος), Παναγιωτίδης(30'Αποστολίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!