ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ Κ-15: Πρώτη θέση στον όμιλο στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας!


Στην κορυφή του ομίλου τερμάτισε η ομάδα Κ-15 του Πιερικού μετά την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος καθώς επικράτησε του Πρωτέα με 1-0.
Με μόλις μια ήττα στο παθητικό της και με την καλύτερη άμυνα (μαζί με τον ΠΑΟΚ) της κατηγορίας, δεχόμενη μόλις 7 τέρματα πραγματοποίησε μια εξαιρετική έως τώρα πορεία στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ...



σε σύνολο 13 αγώνων είχε 9 νίκες 3 ισοπαλίες και 1 ήττα με συντελεστή τερμάτων 39-7.
 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 
Πιερικός – Αγροτικός Αστέρας 2-1 & 0-1, με Δόξα Ελπίδος Ευόσμου 2-2 & 3-0,με Πρωτέα 1-1 & 1-0, με ακαδημία Ντίνου Κούη 2-2 & 1-0, με Αστέρα Αμπελοκήπων 6-0 & 6-0, με Μακεδών Ευόσμου 3-0 & 6-0 και Έσπερο Τερψιθέας 6-0.

H ομάδα του Κραγιόπουλου Κώστα έπαιξε μέχρι στιγμής σωστό επιθετικό ποδόσφαιρο αλλά και επέδειξε χαρακτήρα στα δύσκολα με τους νεαρούς παίκτες να κερδίζουν με την απόδοση τους το ζεστό χειροκρότημα, αλλά και τα ευμενή σχόλια των θεατών.


Το τμήμα αριθμεί 28 παιδιά με όσα δεν αγωνίζονται στην ΕΠΣΜ να συμμετέχουν στο τοπικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Πιερίας.
Η προσοχή επικεντρώνετε πλέον στα παιχνίδια της Β΄ φάσης του πρωταθλήματος με τους ποδοσφαιριστές να προετοιμάζονται εντατικά με στόχο να παρουσιάσουν τον καλύτερο τους εαυτό ατομικά και ομαδικά, «βγάζοντας» στο γήπεδο ότι έχουν διδαχθεί μέχρι τώρα από τον προπονητή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!