Κεφαλιές.. και καλάθι στα αποδυτήρια του Πιερικού! (VID)

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς θα εξελιχθεί αυτή η εβδομάδα για τον Πιερικό, καθώς δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής διότι υπάρχει ρεπό.

Έτσι οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, βρήκαν την ευκαιρία να ξεκινήσουν την εβδομάδα με κέφι και παιχνίδι.. και παράλληλα να δείξουν στον κόσμο και σε ανθρώπους που κρίνουν εύκολα, ότι το κλίμα στα αποδυτήρια του Πιερικού, παραμένει άριστο πέρα απο κάθε προσδοκία. 

Λίγο πριν την σημερινή προπόνηση λοιπόν στα αποδυτήρια της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Καμπερίδη έπαιξαν το γνωστό και viral πλέον παιχνίδι ''Κεφαλιά και καλάθι'', οπού και το ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία, με τους καθιερωμένους πανηγυρισμούς.


Παρακολουθήστε το video:


  • Αγωνιστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα για την ομάδα, οπού μέσα στο Σαββατοκύριακο θα δώσει φιλικούς αγώνες, ο ένας ενδέχεται να είναι με τον Αλμωπό Αριδαίας. 
PierikosNews

1 σχόλιο:

  1. Από ότι καταλαβαίνουμε όλοι επικρατεί οικογενειακό κλίμα στην ομάδα και αυτό είναι το κυριότερο για τους ποδοσφαιριστές μας που είναι όλοι καλά παιδιά και καλοί χαρακτήρες. Μπράβο σας παιδιά ο ένας για τον άλλο και όλοι για έναν. Αυτό θα πει ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ ΟΛΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!