Μεγάλο διπλό του Πιερικού στον Εύοσμο!

Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Πιερικός κατάφερε να πάρει την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με σκορ 0-1 κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα στο γήπεδο του Ευόσμου με σκόρερ τον Φράνκο Κοκονόζι στις καθυστερήσεις του αγώνα έπειτα από τετατετ. Με πολλά παράπονα απέναντι στη σημερινή διαιτησία οι Κατερινιώτες σε αρκετά σημεία του αγώνα, με τον κόουτς των μελανόλευκων να αποβάλλεται από τον διαιτητή της αναμέτρησης για έντονες διαμαρτυρίες. Ωστόσο αυτό πλέον δεν τους αφορά, καθώς ο στόχος επετεύχθη. Η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη φτάνει στους 16β, ενώ την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.
Οι συνθέσεις των ομάδων  
Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Φοιρός): Κάμπας, Ζώτος, Αγτζίδης, Χατζόγλου, Κεχαγιάς, Χρήστου, Μερτζάνης (59' Ιωαννίδης), Ζαχαράκης, Μαντζίρης, Προβατίδης, (74'Καπρέτσος), Χειριτράντας(59'Παπουτσής).  

Πιερικός (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Καρτσαμπάς, Κανταρτζής, Τουλίκας, Κραγιόπουλος, Κατσιαμήτας (65' Κοκονόζι), Κτιστόπουλος, Κωστίκος, Παπαδόπουλος (80'Παραφέστας), Σαμανίδης.



1 σχόλιο:

  1. μπράβο στην ομάδα , στηρίζουμε την πρόσπαθεια , τελικά εκτός πάμε καλύτερα με τρείς νίκες , αν είμαστε πιο αποτελεσματικοί στη Κατερίνη θα είμαστε πιο ψηλά .only PIERIKOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!