Νίκος Θεοδοσιάδης: «Η τα πάμε καλά με όλους η έχουμε προσωπικότητα!»

Μέσα από τα social media θέλησε να βγάλει τον αποχαιρετιστήριο λόγο του ο πρώην προπονητής του Πιερικού Νίκος Θεοδοσιάδης ο οποίος θα συνεχίσει στον Απόλλων Λάρισας μια ομάδα που όπως επισήμανε ο Κατερινιώτης κόουτς είναι σκαλοπάτι για τον ίδιο στην προπονητική του καριέρα που δεν μπορούσε να αρνηθεί.
Αποτέλεσμα εικόνας για νίκος θεοδοσιαδης πιερικος
Αναλυτικά η δήλωση του Ν.Θεοδοσιάδη:

«Ο χρόνος στήνει το σκηνικό.Η μοίρα γράφει το σενάριο αλλά μόνο εμείς μπορούμε να διαλέξουμε τον χαρακτήρα μας!Ειναι μεγάλη μου τιμή που υπηρέτησα έναν μεγάλο σύλλογο σαν τον ΠΙΕΡΙΚΟ (που με ανέδειξε ποδοσφαιρικά)με την ιδιότητα του προπονητή πλέον,γι αυτό λοιπόν θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους αυτούς που πίστεψαν σε μένα και πρώτα απ’ολα αυτά τα υπέροχα παιδιά,τους ποδοσφαιριστές μου τη διοίκηση και το φίλαθλο κόσμο της Κατερίνης.θα είναι πάντα στην καρδιά μου κ θα είμαι πάντα δίπλα τους με οποιονδήποτε τρόπο!ο δρόμος,η πορεία που ο καθένας μας χαράζει στη ζωή του, επιβεβαιώνει όμως την ανατρεπτικότητα της και αυτό ισχύει για όλους!κι επειδή σαν άνθρωπος έμαθα να αγωνίζομαι κ ας χάνω,να παλεύω για τα ιδανικά που πιστεύω και πάντα να προσπαθώ,οποίο κ αν είναι το αποτέλεσμα,θα συνεχίσω έτσι ακριβώς και ας μην είναι αρκετό για κάποιους αυτό! Γιατί στη ζωή μας έχουμε δυο επιλογές..Η τα πάμε καλά με όλους η έχουμε προσωπικότητα!» 
Ευχαριστώ πολύ
Με Τιμή
ΝΙΚΟΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ

---- 


ΔΗΛΩΣΗ ΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ ΣΤΗΝ LIGANEWS

«Ηταν πρόταση από ομάδα της Football League. Δεν μπορούσα να πω όχι, Είναι σκαλοπάτι. Είναι μεγαλύτερη κατηγορία, με καλύτερες οικονομικές απολαβές».


Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα από την ομάδα του Απόλλωνα Λάρισας ο νέος τεχνικός, αλλά ο Νίκος Θεοδοσιάδης του με δηλώσεις του στο Liganews.gr επιβεβαίωσε κι ο ίδιος τη συμφωνία του με τους «κυανόλευκους».
Ο πρώην τεχνικός του Πιερικού αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του χθες και τους ανέφερε πως δέχθηκε να αναλάβει τον Απόλλωνα Λάρισας και την πρόκληση που παρουσιάζεται με την ομάδα της Λάρισας στο πρωτάθλημα της Football League.
«Είναι αλήθεια, ότι συμφώνησα με τον Απόλλωνα Λάρισας. Ηταν πρόταση από ομάδα της Football League. Δεν μπορούσα να πω όχι», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του Νίκου Θεοδοσιάδη στο «Liganews.gr» και συμπλήρωσε:
«Στεναχωριέμαι για την κατάσταση. Ωστόσο, είναι ευκαιρία για μένα. Είναι σκαλοπάτι. Είναι μεγαλύτερη κατηγορία, με καλύτερες οικονομικές απολαβές. Είμαι επαγγελματίας.
Αναμφίβολα πρόκειται για δύσκολη κατάσταση, ωστόσο έτσι είναι το ποδόσφαιρο, απρόβλεπτο, αλλά ήταν επαναλαμβάνω ευκαιρία για μένα, που δεν μπορούσα να αρνηθώ».
Ο Θεοδοσιάδης θα κάνει τη Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση με τον Απόλλωνα Λάρισας.

3 σχόλια:

  1. Παράτησε την ομάδα για να αναλάβει τους ανύπαρκτους που δεν έχουν ανεβεί ποτέ στην Α' Εθνική και που παίζουν για δεύτερη μόλις φορά στην ιστορία τους στην Β' Εθνική.
    Όταν θα πέσει ο Απόλλωνας Λάρισας ξανά στην Γ' Εθνική (που θα πέσει), θα γυρίσει πίσω.

    Μυρωτής Άκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως είδαν αυτοί που γράφουν εδώ μέσα ότι η διοίκηση δεν πληρώνει πήραν την απάντηση τουαλέτα Θεοδοσιάδης έφυγε για μεγαλύτερη κατηγορία γιατί κατά την γνώμη του ήταν ευκαιρία για αυτόν η ιστορία θα δείξει στο τέλος
    Κ Λαφατζης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν παρατάς έτσι μια ομάδα για μια κατηγορία. Δανικά είναι αυτά.
      Αλλά όπως λες και εσύ, στο τέλος θα δείξει.

      Μυρωτής Άκης.

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!