Προσφυγή ο Σίμος Παπαδόπουλος

Προσφυγή κατέθεσε στην ομάδα του Πιερικού, ο Σίμος Παπαδόπουλος ο οποίος έλειψε σήμερα από την προπόνηση της ομάδας και όπως είναι φυσικό μάζεψε τα πράγματα του και αποχώρησε. ο Παπαδόπουλος αγωνιζόταν στην ομάδα της Κατερίνης για από τον προηγουμενο Ιανουάριο, ο νεαρός Κατερινιώτης στράικερ αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, και από σήμερα Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου αναζητά την νέα του μεταγραφική πορεία. Ο πρώην ποδοσφαιριστής ποια του Πιερικού, στην προσφυγή ζηταει πέραν από τα δεδουλευμένα του να εισπράξει ολόκληρο το ποσό του τριετές συμβολαίου του, κάτι που δεν ανησυχεί την ''Μελανόλευκη ΠΑΕ'' σαφώς δεν αποτελούσε παίκτη στον βασικό κορμό της ομάδας μας φέτος.
 Η ομάδα συνεχίζει παρόλα αυτά την προετοιμασία εν όψει του Κυριακάτικου αγώνα με την Λάρισα (το ΠΙΕΡΙΚΟΣNEWS που απόψε βρέθηκε στην απογευματινή προπόνηση του Πιερικού), οι μόνες απουσίες ο μακροχρόνια τραυματίας Πλάτων Καρακατσάνης, και ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Γιαζιτζόγλου κάτι που δεν ανησυχεί τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς και θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Σέρβου προπονητή, η σημερινή προπόνηση βασίστηκε στα τελειώματα και στην δύναμη.

1 σχόλιο:

  1. poios papadopoulos, den yparxei o paiktis, ti na leme.
    epithetikos me 0 goal den einai epithetikos
    kai min pei kaneis oti den pire eukairies, ton eixame dei kai stin ae pontion

    empros simo papadopoulo, o dromos gia ti barcelona einai anoixtos agori mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!