Άλλη μια ''Πεντάρα'' στο καλαθάκι του Πιερικού

Ευτυχώς αυτήν την φόρα ήταν φιλικό...

Φιλική… πεντάρα!


Μετά από 8 μήνες οι φίλαθλοι του Άρη πήγαν στο Βικελίδης για να παρακολουθήσουν την ομάδα τους χωρίς άγχος. Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 5-2 τον Πιερικό σε φιλικό παιχνίδι. 
Σε φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Άρης στο Βικελίδης επικράτησε του Πιερικού με σκορ 5-2. Οι φίλαθλοι των «κίτρινων» παρακολούθησαν ένα χορταστικό παιχνίδι και μάλιστα χωρίς άγχος με τον Σούλη Παπαδόπουλο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς παίκτες της ομάδας
O Πιερικός άνοιξε το σκορ στο 32’ όταν σε αντεπίθεση ο Γιασιτζόγλου βρέθηκε τετ α τετ με τον Βελλίδη και πλάσαρε με επιτυχία. Δυο λεπτά αργότερα, στο 34’ ο Άρης ισοφάρισε (1-1) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αγγελούδη, πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος όταν σε ντρίμπλα μέσα στην περιοχή ο Ντόικιτς έδιωξε με το χέρι.

O Αγγελούδης με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου έκανε με ωραίο πλασέ το 2-1 (46’). Στο 65′ ο Καραγιάννης έκανε το 3-1 με χτύπημα πέναλτι. Στο 71′ και πάλι με χτύπημα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος, ο νεαρός Πάρης Παλιάτσος έκανε το 4-1. Το 5-1 έκανε με εξαιρετικό πλασέ ο νεαρός Σταυρόπουλος μετά την ασίστ του Σουνά. Με πέναλτι στο 89′ ο Κόιτς έκανε το 5-2, που ήταν και το τελικό σκορ.
ΑΡΗΣ: Βελλίδης (74′ Γκέλης), Ηρακλής, Μαργαρίτης (61’ Ζαραδούκας), Πουλίδο (42’ Παπαζαχαρίας), Νταμαρλής (84′ Φούσκας), Οικονομόπουλος (77′ Σταυρόπουλος), Τριανταφυλλάκος (38’ Παπαστεριανός), Ζήση (40’ Καραγιάννης), Καζναφέρης (50’ Σουνάς), Τάτος (54’ Παλιάτσος), Αγγελούδης (58’ Κοτσαρίδης).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Βασιλειάδης (33’ Παπανικολάου, 60’ Παπατολίκας), Γιαζιτζόγλου (67′Μπαμίχας), Ιορδανίδης, Ντόικιτς, Αποστολίδης (76′ Κόιτς), Μπελόσεβιτς (83′Τσικαδέρης), Μασάδο (67′ Παπατόλιος), Μανίκας (67′ Ανδριόπουλος), Καρακατσάνης, Βραχνός, Σεχολάρι.

http://www.gazzetta.gr/

2 σχόλια:

  1. ΘΑΝΟΣ-5- δεν αντεχω αλα ρεδιλια στιν ομαδα μας1 Μαΐου 2013 στις 11:57 π.μ.

    ala eftixos balame kai 2 gkol ala kala na pathoume anti na skeftomastan sto protathluma kutousame to fuliko stis serres fagame 3 kai apo ton arh 5 MIN TIXO XASOYME ME EPANOMEI MIN PATISETAI GYPEDO OLY DIKISEI O PROPONITEIS KAI H PEKTES!!!!!!!!!!!! ama eistai magkes mporite na riksoume 5-0 stin epanomi!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!