Γιάννης Συμεωνίδης: Η Καλλιθέα έχει παίκτες Super League

Όλα όσα δήλωσαν προπονητές και ποδοσφαιριστές, μετά το τέλος του αγώνα της Κατερίνης...

Λύσανδρος Γεωργαμλής (προπονητής Καλλιθέας): "Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι που πιστεύω ότι ευχαριστήθηκε ο λίγος κόσμος που το παρακολουθήσε. Και οι δυο ομάδες έπαιξαν απελευθερωμένο ποδόσφαιρο, με φάσεις μπροστά και στις δύο εστίες. Θα μπορούσαμε μετά το γρήγορο γκολ μας να πετύχουμε και δεύτερο, αλλά δεν τα καταφέραμε, αντίθετα δεχτήκαμε την ισοφάριση από στημένη φάση, κομμάτι στο οποίο ο Πιερικός γνωρίζαμε ότι είναι πολύ δυνατός. Στο β' μέρος όποιος πετύχαινε το γκολ θα κέρδιζε. Τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με τον Ηρακλή την Κυριακή. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Πιερικό και στον Γιάννη Συμεωνίδη, να πάνε όλα καλά. Καλή τύχη στην ομάδα και Καλό Πάσχα σε όλους".

Γιάννης Συμεωνίδης (προπονητής Πιερικού): "Σήμερα παίζαμε με μια ποιοτική ομάδα η οποία διαθέτει 4-5 παίκτες επιπέδου Σούπερ Λίγκας. Έπαιζε ένα από τα τελευταία της χαρτιά για να πλησιάσει τα πλέι οφ. Στην αρχή η Καλλιθέα είχε την πρωτοβουλία, πέτυχε το γκολ και είχε 2-3 ευκαιρίες για ένα δεύτερο τέρμα. Μετά ισορροπήσαμε και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Στο β' μέρος είχαμε τις πιο κλασικές ευκαιρίες για να πετύχουμε το νικητήριο γκολ, ενώ η Καλλιθέα στο τέλος είχε το δοκάρι. Νομίζω ότι ο κόσμος ευχαριστήθηκε. Κοιτάμε τη συνέχεια, στα υπόλοιπα παιχνίδια θα δώσουμε ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία στην Καλλιθέα και τον Λύσανδρο Γεωργαμλή, ο οποίος αποτελεί κόσμημα για το ποδόσφαιρο και καλές γιορτές σε όλους".
Τάσος Χριστοφιλέας (ποδοσφαιριστής Καλλιθέας): "Προηγηθήκαμε στο σκορ και είχαμε ευκαιρίες για το 0-2 αλλά ισοφαριστηκαμε. Ακόμα όμως και μετά το 1-1 είχαμε ευκαιρίες για να προγηθούμε ξανά. Στο β' μέρος το παιχνίδι άνοιξε και οι δυο ομάδες έψαξαν το γκολ. Εμείς ρισκάραμε με τις αλλαγές του κόουτς, έγινε ένα ωραίο παιχνίδι και θα μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο στη φάση με το δοκάρι. Θέλαμε πολύ τη νίκη σήμερα, παίζαμε το τελευταίο μας χαρτί αλλά δεν τα καταφέραμε".
Γιάννης Λαζαρίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): "Συγχαρητήρια στα παιδιά που έπαιξαν αλλά και σε όσους δεν έπαιξαν για τη δουλειά τους στις προπονήσεις. Η Καλλιθέα είχε κίνητρο, είναι πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και συνεχίζουμε. Τέλος θα ήθελα να πω ότι διαιτητές και βοηθοί θα πρέπει να εκφράζονται πιο κόσμια, με αφορμή ένα περιστατικό που συνέβη με έναν συμπαίκτη μου, το οποίο φανέρωσε έλλειψη σεβασμού στο πρόσωπό του".

3 σχόλια:

  1. Μια ζωή να γλείφουμε τους αντιπάλους, δεν μπορούμε να σταθούμε στα προβλήματα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. olo panta leme o antipalos eitan kalos emeis den eimaste kalei!!!!!11trome 3 4 5 kai palei leme pio piotikei h omada emeis ta pedia den mas kanoun ara min exoume adiko kai na min erxontai o kosmos sto gupedo!!!!!!mporoume ama eimaste magkes na paroume ton ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ etsi pos purame persu to 2plo!!!!!!!!!h alos to x kai ama xasoume na min xasoume me megalo skor gt o ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ pure 2plo mesa ston apollona me mia niki akoma pane play-off as tous koksoume kai na min mpoune !!!!!!!!! EGO PANTOS THA PAO STIS SERRES NA SA DO PIERIKE MOU FORTZAAAAPIERIKARA OLE-G.5

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ντοσι πεναλτι το οφι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!