Στο Μπάνκσο αύριο και ο Λαμπάκης

Τον τερματοφύλακα Χρήστο Λαμπάκη απέκτησε ο Πιερικός. Ο ποδοσφαιριστής ήταν επιλογή του Γιώργου Φοιρού και αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει την ομάδα της Κατερίνης.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός:

"Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Χρήστου Λαμπάκη. Ο 33χρονος (γεν.17-02-1979) τερματοφύλακας έχει αγωνισθεί στο παρελθόν σε Άρη, ΠΑΟΚ, Κέρκυρα, ΑΠΟΠ ΚΙΝΥΡΑΣ, ΑΕ ΛΕΜΕΣΣΟΥ (Κύπρο), Αγροτικό Αστέρα και Αναγέννηση Γιαννιτσών που ήταν και ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του".

4 σχόλια:

  1. Ρε Παπαδόπουλος ???? Έκανες ροστερ 30 ατομων και οι 30 ειναι Ελλήνες....είπαμε, ομαδα FOOTBALL LEAGUE είμαστε οχι τοπικα....ΠΑΡΕ ΚΑΝΑ ΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΛΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστο το σχολιο γενικα,
    αλλα δεν ισχυει για τη συγκεκριμενη μεταγραφη!!!

    Γιωργος Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φιλε γτ δεν εβαλες το ονομα σου !!!!!!!!φετοσ θα παμε SYPER LEAGYE FORTZA PIERIKARA RE!!!!!!!!!!!ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΣΥΦΟΝΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oλα τα παλτα και τα νιανιαρα στον Πιερικο και μας παραμυθιαζουν παλι για ομαδα-πρωταγωνιστη οπως και περσι(μπας και πουλησουν κανενα διαρκειας) και περιμενει να μασησουμε παλι; Το δεις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου κυριε Παπαδοπουλε. Μονος σου θα εισαι στο γηπεδο φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!