Με Άρη ο Πιερικός στην Κατερίνη


Φιλικό παιχνίδι με τον Άρη έκλεισε η ομάδα του Πιερικού.Οι Κατερινιώτες θα παίξουν έτσι ουσιαστικά το τελευταίο παιχνίδι που θα δώσουν πριν την σέντρα των επίσημων αγώνων τους οι κίτρινοι της Θεσσαλονίκης αφού την ίδια εβδομάδα και συγκεκριμένα το Σάββατο 17 Αυγούστου, αρχίζει το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Έτσι απο τη μια ο συγκεκριμένος φιλικός αγώνας αποτελεί ένα πολύ δυνατό τέστ για την ομάδα του Πιερικού που θα συνεχίσει τα φιλικά του παιχνίδια κι απο την άλλη, αποτελεί την πρόβα τζενεράλε για τους Θεσσαλονικείς που θα δώσουν το τελευταίο τους φιλικό πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στην οποία θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τον Απόλλωνα της Αθήνας.


Να θυμίσουμε ότι την ερχόμενη Κυριακή 4/8, ο Πιερικός παίζει το πρώτο του φιλικό στο Μπάνσκο με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης.
Οι δυο ομάδες πραγματοποιούν εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

4 σχόλια:

  1. I Kanei ta panta gia na parei lefta, i gkavlonei otan vlepei filoksenoumenous stin thyra -5-...den eksigite allios me auton ton proedro pou mpleksame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλα κανει
      οι παιχτες καθως κ το τεχνικο επιτελειο θα εχουν μισθο για 2-3 μηνες
      απο τα περσινα και προπερσινα που τους χρωστανε

      Διαγραφή
  2. ΒΡΕ ΟΥΣΤ! Κανενας στο γηπεδο να παει να δει τον αγωνα μονος του μαζι με τα σκουληκια.Και για οποιον δεν το ξερει φετος προοριζει τη ΘΥΡΑ 5 στους επισημους αγωνες για εξεδρα φιλοξενουμενων και επισημα.Λιγο ντροπη δεν εχει αραγε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να πληρωθουν οι ποδοσφαιριστες
      που ειναι τοσους μηνες απληρωτοι και καλα κανει
      ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΣΧΕΤΟ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ Κ ΓΙΑ MANAGEMENT

      Διαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!