Πιερική Βεντέτα!!






Τα δυο μεγαθήρια του νομού Πιερίας, ο Πιερικός και ο Αιγινιακός συναντιούνται μέσα στο ίδιο γήπεδο για πρώτη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος Β εθνικής. Τα κοινά των δυο ομάδων είναι πάρα πολλά και ο ανταγωνισμός ανάμεσα στον κόσμο φουντώνει όσο πλησιάζουν οι μέρες. Ο Αιγινιακος με τον Γ.Χατζαρα προπονητή, (έχει περάσει επανειλημμένες φορές απο τον Πιερικό) αλλά και με αρκετούς παίκτες στο ρόστερ της ομάδας του Τόλιος, Γιαζιτζόγλου, Δήμου, Χατζής, Μιλόσκοβιτς, Καρακατσάνης, Πέντα, Φαμπίνιο,που έχουν υπηρετήσει τον Πιερικό στο παρελθόν  πράγμα που κάνει το παιχνίδι ακόμα πιο ενδιαφέρον. Η Ιστορία δείχνει Πιερικό οι τολμηροί μιλάνε για νίκη του Αιγινιακού .... Άραγε ποιος θα ανακηρυχθεί αφεντικό της Πιερίας ; ; ;   

1 σχόλιο:

  1. Το PierikosNews ενημερώνει τους αναγνώστες του blog, οτι δεν μπορεί να περάσει πληρωμένα σχόλια κάτω απο τις δημοσιεύσεις.

    Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

    Υ.Γ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ. ΒΆΣΕΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΞΕΛΊΧΘΗΚΑΝ, ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΑΡΙ. ΚΑΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΠΑΥΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΕΡΙΚΟΣ!

    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!

    Υ.Γ 2: ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΥΣ! ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΡΟΠΟ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟ ΠΟΥΛΜΑΝ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!