Επιστρέφει Πιερικό ο Κατσιαμήτας!

Σε προχωρημένες επαφές βρίσκεται η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό Αλέξανδρο Κατσιαμήτα ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε αρχικά στην Πύδνα Κίτρους, και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος στον Διαγόρα Σεβαστής.
Η διοίκηση του Πιερικού έκανε κρούση στον Αλέξανδρο ο οποίος αγωνίστηκε στον Πιερικό επίσης την σεζόν 14/15 και 15/16, και οι οιωνοί είναι πολύ καλοί ώστε ο νεαρός να γυρίσει ξανά στους Μελανόλευκους. 
Εφόσον οι συζητήσεις (είναι ήδη αρκετά προχωρημένες) καρποφορήσουν, τότε ο Πιερικός θα ολοκληρώσει την ένατη και πολύ σημαντική μεταγραφή του, ενώ παράλληλα θα καλύψει τις δύο άκρες της επίθεσης με δύο πολύ καλούς και γρήγορους ποδοσφαιριστές (Κατσιαμήτα-Σαμανίδη).

Από εκεί και πέρα ο Πιερικός βρίσκεται στην αναζήτηση φορ και σέντερ μπακ καθώς εκεί θα εστιάσει στη συνέχεια. Γίνονται προσεκτικές κινήσεις και εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις ώστε το ρόστερ να αποκτήσει περισσότερη δύναμη και εμπειρία, ενώ το θέμα του στόπερ Μπόγιαν Ντόικιτς παραμένει ακόμα ανοιχτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!