Φέρνει Κτιστόπουλο ο Πιερικός!

Σε ''μεταγραφικό πυρετό'' βρίσκεται η ομάδα του Πιερικού που σε μόλις δύο εβδομάδες ενσωμάτωσε στο ρόστερ του 13 ποδοσφαιριστές. Επόμενος στόχος ένας ακόμη νεαρός ταλαντούχος που προέρχεται από τον ΠΑΟΚ.
Ο προπονητής των Μελανόλευκων Τάσος Ιωαννίδης σε συνεργασία με την διοίκηση προσπαθούν να καλύψουν με προσεκτικά βήματα και χωρίς βιασύνες, όλες τις θέσεις που χρειάζεται για να χτιστεί ο νέος Πιερικός. 
Η επόμενη περίπτωση που ενδέχεται να είναι η 14η μεταγραφή του συλλόγου ακούει στο όνομα του 20χρονου μέσου Γιώργου Κτιστόπουλου που ανήκει στην ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Γιώργος Κτιστόπουλος έχει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον δικέφαλο του βορρά, ενώ πέρσι δόθηκε δανεικός και αγωνίστηκε στην ομάδα του Πανσερραϊκού στο πρωτάθλημα της Football League.
Η διοίκηση του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με την ομάδα του ΠΑΟΚ για τον δανεισμό του Κτιστόπουλου και εφόσον οι συζητήσεις καρποφορήσουν, αναμένεται να βρεθεί στην Κατερίνη και να υπογράψει.

Να σημειωθεί μάλιστα ότι ο πρόεδρος του Πιερικού Γιώργος Κοκαβίδης βρέθηκε σήμερα στη σουίτα του Γηπέδου της Τούμπας, καθώς εκτός από τις διαπραγματεύσεις, παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα του δικεφάλου με την Ανόρθωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!