Χτύπησε Παραφέστα-Τοπουζλή-Τριανταφυλλίδη ο Πιερικός!

Μεταγραφών..συνέχεια στον Πιερικό με τρεις προσθήκες σε μια ημέρα!
Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας του με τρεις νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τον 24χρονο υψηλόσωμο έμπειρο Λαρισαίο Ζήση Παραφέστα, (1,95) έχοντας αγωνιστεί ολόκληρες χρονιές σε ομάδες Γ΄ εθνικής κατηγορίας στην Φαρκαδόνα Τρικάλων και στον Δωτιέα Αγιάς Λάρισας Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Ευχαριστώ τον Πιερικό που πίστεψε στις δυνατότητές μου και έρχομαι για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της». 


Τον 19χρονο τερματοφύλακα Ηρακλή Τοπουζλή, από τον Κορινό Πιερίας έχοντας αγωνιστεί στην Κ17 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Κ20 της ΠΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ, στον Θερμαϊκό Κορινού και τελευταία στην Α.Ε. Περίστασης. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είναι τιμή μου και χαρά μου να αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου».


Τον 18χρονο αμυντικό ποδοσφαιριστή από τη Βέροια Λάζαρο Τριανταφυλλίδη, αγωνιζόμενος στην χρονιά που μας πέρασε στην Κ20 της ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είναι μια πρόκληση για μένα να βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ».

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τους τρεις παραπάνω νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να προσφέρουν στην ομάδα μας πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκη φανέλα. 

Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!