Γιάννης Συμεωνίδης στο PNEWS: «Επιστρέφω ξανά στο σπίτι μου»

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του Πιερικού Γιάννης Συμεωνίδης επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στα καθήκοντα του προπονητή τερματοφυλάκων στο Α'ΔΑΚ, και κάνει τις πρώτες του δηλώσεις στο PNEWS για αυτή την επιστροφή ενώ παράλληλα μας μιλάει για τους στόχους που θέτουν με το υπόλοιπο τεχνικό τιμ.
Αναλυτικά η δήλωση Γ.Συμεωνίδη στο pnews

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από τρία χρόνια επιστρέφω ξανά σπίτι μου.
Να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο τον Γιώργο τον Κοκκαβίδη. Τον κόουτς Τάσο Ιωαννίδη ,τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Αχιλλέα Ιωακειμίδη αλλά και τον Γενικό Αρχηγό Λάκη Κουρνούτη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου.
Όχι πολλά λόγια. Δουλεία και μόνο δουλεία. Στόχος να κάνουμε ξανά τον Πιερικό.. ΠΙΕΡΙΚΟ που θυμόμαστε όλοι εμείς από μικροί.

Υπάρχουν άνθρωποι με μεράκι με γνώσεις που θα δώσουν και την ψυχή τους για να τα καταφέρουμε. Τέλος θέλω να κάνω μια έκκληση στον κόσμο, στον κόσμο αυτόν του Πιερικού που είναι και με το δίκιο του απογοητευμένος, να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια αυτή που γίνεται από ανθρώπους Πιερικούς που αγαπούν την ομάδα και δεν βάζουν κανένα συμφέρον πάνω από αυτή. Καλή ποδοσφαιρική χρόνια να έχουμε και πραγματικά η ομάδα φέτος στο δύσκολο αυτό πρωτάθλημα της Γ Εθνικής να βρει επιτέλους τον δρόμο της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!