Κρούση σε αρκετούς γηγενείς ο Πιερικός!

Οι επαφές και οι συζητήσεις συνεχίζονται στο στρατόπεδο του Πιερικού με την διοίκηση των Μελανόλευκων να έχουν σε καθημερινή βάση 
συνομιλίες με αρκετούς ποδοσφαιριστές. 
Ωστόσο μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, οι επαφές γίνονται με αρκετούς αν όχι όλους τους ελεύθερους έμπειρους ποδοσφαιριστές του νομού μας, μερικοί γνωστοί από το πέρασμα τους στον Πιερικό οι Παύλος Καθάριος, Δημήτρης Σκλιοπίδης, Δημήτρης Παπατολίκας, Νέστορας Κωτσιόπουλος και αρκετοί ακόμη γηγενείς πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές, μεταξύ αυτών υπάρχουν περιπτώσεις που φαντάζουν πολύ κοντά, άλλες είναι λίγο πιο μακριά, πάντως όλα θα κριθούν σύντομα και οι όποιες ανακοινώσεις δεν αργούν. Ενώ αρκετοί είναι αυτοί από το περσινό ρόστερ που ίσως συνεχίσουν.


Μεταξύ άλλων, στην ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη ''γυαλίζει'' και ο ταλαντούχος νεαρός Νίκος Ναρίνογλου ο οποίος ξεκίνησε από πολύ μικρός από τις ακαδημίες του Πιερικού.
Ο πολλά υποσχόμενος 17χρονος μεσοεπιθετικός πέρσι αγωνίστηκε στον ΓΑΣ ΣΒΟΡΩΝΟΥ έχοντας 9 γκολ, και φημίζεται για την ταχύτητα και τις τεχνικές του ικανότητες με τη μπάλα.

1 σχόλιο:

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!