Και επίσημα στον Πιερικό Κτιστόπουλος και Ράντος!


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον επιθετικό ποδοσφαιριστή Κτιστόπουλο Γεώργιο, υψηλόσωμος (1,83) 21χρονος επιθετικός ο οποίος θα ενισχύσει σημαντικά δυναμώνοντας την επιθετική γραμμή. Ο ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί στην Football League 2016/17 με την ομάδα της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ επίσης προηγούμενοι σταθμοί στην πορεία του ήταν ο Απόλλων Καλαμαριάς, καθώς και οι ομάδες Κ20 του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης και Κ20 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Νιώθω χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ιστορική ομάδα η οποία θα έπρεπε να βρίσκεται σε άλλη κατηγορία».

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα Ράντο Ιωάννη, υψηλόσωμος (1,84)

17χρονος γιός του γνωστού παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ράντου Αλέκου. Ο νεαρός Ιωάννης έχει αγωνιστεί στην Κ15 του ΠΙΕΡΙΚΟΥ καθώς και στις ομάδες Γεωργ. Ολύμπιος Λόφου και ΑΕ Ποντίων Κατερίνης. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης μου και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του τους παραπάνω δυο ποδοσφαιριστές. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να ξεδιπλώσουν και οι δυο και ο καθένας χωριστά το ταλέντο τους και τις πλούσιες ικανότητές τους με πολλές επιτυχίες και χαρές για τη μελανόλευκη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. 


Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!