Παρουσίασε τις κάρτες διαρκείας ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

ΚΑΡΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΙΕΡΙΚΟΥ 2017/18

Επιλέξτε τη δική σας κάρτα διαρκείας

«Θα είμαι κι εγώ εκεί»
Μια ομάδα, μια πόλη, μια ιστορία.

Κυκλοφόρησαν οι νέες κάρτες διαρκείας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017/18 για το πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας, σε νέες μειωμένες και προνομιακές τιμές των 40€, 70€ και 150€. Σχεδιασμένες σε διάφορα χρώματα και με λογότυπο την ιστορία μας: «56 χρόνια ιστορίας, μαζί συνεχίζουμε…»
Αποκτήστε μία κάρτα διαρκείας και γίνεται μέρος των συγκλονιστικών στιγμών της ομάδας μας, παρακολουθώντας από κοντά τους αγώνες. Ταυτόχρονα όμως στηρίζετε οικονομικά και ηθικά την προσπάθεια της ομάδας.
Καλούμε όλους τους φιλάθλους και φίλους να σταθούν αρωγοί και να ενταχθούν όλοι δίπλα στην ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στηρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο σύλλογος για το αύριο.
Στο νέο ξεκίνημα της ομάδας μας καλούμε όλους τους φιλάθλους να δείξουν για ακόμη μια φορά την μελανόλευκη αγάπη τους στο σύλλογο στηρίζοντας έμπρακτα αυτήν την προσπάθεια αγοράς ενός διαρκείας.

Για περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά την προμήθεια των διαρκείας μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του Δ.Σ. Αλλά και από το: Sport Café «Πασχάλης», Αναλήψεως 3. Πρακτορείο ΟΠΑΠ του Δεληγιάννη Δημητρίου, 7ης Μεραρχίας 4. Πρακτορείο ΟΠΑΠ της Σεϊτανίδου Ελένης, Βότση 1.
ΘΥΡΑ 5: white 40€
ΘΥΡΑ 3,4: black 70€
ΘΥΡΑ VIP: silver 150€


Φέτος ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευαισθητοποιημένος παρουσιάζει αποτυπωμένο στην πίσω όψη της κάρτας διαρκείας το φιλανθρωπικό σωματείο της πόλης μας «Σύλλογος Μέριμνας Παιδιού Κατερίνης». Μια φιλανθρωπική δράση ομάδας ατόμων που δίνουν μια ανάσα στην τοπική κοινωνία της Κατερίνης.

Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες της Πιερίας για την υποστήριξη στην ομάδα.
Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

1 σχόλιο:

 1. Οι ενέργειες της νέας διοίκησης.
  Έχουμε και λέμε.
  Μεταγραφές με δοκιμές και όχι γουρούνι στο σακί.
  Έτοιμα τα διαρκείας
  Νέα ιστοσελίδα.
  Οργάνωση.

  Ποιος είναι ο ψιλικατζης τώρα νταλικέρη;

  Μυρωτής Ακης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!