Κλειδώνει την άμυνα με Τερζή ο Πιερικός!


Ενδιαφέρον για την απόκτηση του 33χρονου στόπερ, Γιώργου Τερζή, που έπαιζε στον Διαγόρα Σεβαστής, επέδειξε ο Πιερικός, για να «δέσει» το κέντρο άμυνας, μετά την προχθεσινή έλευση του Γιάννη Κανταρτζή.

Ο έμπειρος γηγενής αμυντικός απασχόλησε και άλλες ομάδες (πριν λίγες μέρες την Αλεξάνδρεια, τώρα μάλλον κυρίως τα Τρίκαλα Ημαθίας), αλλά σύντομα ίσως «κλείσει» στην ομάδα του Τάσου Ιωαννίδη, έχοντας προϋπηρεσία σε Τριγλία Ραφήνας, Παύλο Μελά, Φωκικό, Πεύκη, Ατρόμητο Πειραιά, Εθνικό, αλλά και πάλι στους «μελανόλευκους».

Πολλές εκκρεμότητες πλέον δεν υπάρχουν ακόμα στο ρόστερ (ίσως ένας επιθετικός και ένας αμυντικός χαφ). Ατού είναι ότι…μαζεύτηκαν πολλοί παίκτες από Πιερία, με εξαίρεση τους Γκουντρουμπή, Κανταρτζή και Κτιστόπουλο, αλλά μείον ότι από πέρυσι έμειναν πολύ λίγοι (Σ. Παπαδόπουλος, Κοκονόζι και Συμεωνίδης).

Πηγή: pamebala.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!