ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΟΙ ΣΑΜΑΝΙΔΗΣ-ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ'

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


O ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την συνεργασία του με δυο έμπειρους γνωστούς ποδοσφαιριστέςστην Πιερία, τον 33χρονο Χρήστο Λαζαρίδημεσοεπιθετικό με πλούσιο βιογραφικό και με παραστάσεις από Football League σε Πιερικό, Καστοριά, Βατανιακό, Ποσειδώνα Ν. Πόρων καθώς επίσης αγωνίστηκε και σε ομάδες Γ΄ εθνικής κατηγορίας όπως: ΒατανιακόΡούβα και τελευταία Πύδνα Κίτρους. Τον 29χρονο Κωνσταντίνο Σαμανίδη μεσοεπιθετικό με πλούσιο βιογραφικό και με παραστάσεις στα εθνικά πρωταθλήματα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας στις ομάδες Αιγινιακού, Πύδνα Κίτρους και τελευταία στον Διαγόρα Σεβαστής με οκτώ τέρματα.  Οι προσθήκες των δυο ποδοσφαιριστών αποτελούσαν μεταγραφικούςστόχους κι άλλων ομάδων.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένεια τους δυο παραπάνω ποδοσφαιριστές.Τους ευχόμαστε να είναι υγιής και να προσφέρουν στην ομάδα μας με τις εμπειρίες τους πολλές επιτυχίες με τη μελανόλευκηφανέλα. Στις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες  μεταγραφές. 
                                                                       
  Γραφείο Τύπου ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!