Θύελλα μεταγραφών και ανανεώσεων στον Πιερικό!

ΜΠΑΡΑΖ ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΩΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με γνωστούς Κατερινιώτες/Πιεριείς ποδοσφαιριστές:

Κωστίκος Γεώργιος, υψηλόσωμος (1,85) 20χρονος επιθετικός σέντερ φορ δυναμώνοντας την επιθετική γραμμή. Έχει αγωνιστεί στην Football League στην ΠΑΕ Πανθρακικός, στην ΠΑΕ Αιγινιακός με τελευταίο σταθμό στην Πύδνα Κίτρους.Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είναι μεγάλη τιμή και πρόκληση για μένα να αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ».

Τουλκερίδης Σταύρος, υψηλόσωμος (1,81) 18χρονος αμυντικός αγωνιζόμενος σε όλη την αμυντική γραμμή έχει αγωνιστεί για τρία ολόκληρα έτη στα τμήματα της Κ15, Κ16, Κ17 της ΠΑΕ Ολυμπιακός όπου επέστρεψε για να ολοκληρώσει τη φοίτηση στο σχολείο του, αγωνιζόμενος την περσινή χρονιά στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Καταρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, τη διοίκηση και τον προπονητή. Αξίζει να σημειώσω ότι με εξέπλησσε θετικά η προσέγγιση από το σωματείο μας και με γέμισε με φιλοδοξίες και υποχρεώσεις, να δίνω την ψυχή μου σε κάθε αγώνα και προπόνηση. Με μότο τη σκληρή και ποιοτική δουλειά, ένα όμορφο ταξίδι ξεκίνησε για μένα». 

Γούτσιος Ραφαήλ, 21χρονος αμυντικός ο οποίος μετά από ένα χρόνο επιστρέφει στον ΠΙΕΡΙΚΟ όπου έχει αγωνιστεί στην Β΄ και στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Β΄ και στην Γ΄ εθνική κατηγορία, στον Ρούβα , στον Αιγινιακό και στην Πύδνα Κίτρους. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά από ένα χρόνο στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Είναι σημαντικό να παρουσιάσω ένα καλό πρόσωπο ώστε να επανέρθει ο κόσμος μας στο γήπεδο. Καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία».

Παπαδόπουλος Συμεών, 27χρονος μεσοεπιθετικός ποδοσφαιριστής πρώτος σκόρερ του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με 9 τέρματα για την αγωνιστική χρονιά 2016/17 ο οποίος ανανεώνει με την ομάδα μας. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ομάδα της καρδιάς μου. Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να πραγματοποιηθούν οι στόχοι». 


Παγωνίδης Κωνσταντίνος, 20χρονος (1,79) αγωνιζόμενος στην μεσαία γραμμή ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών, αγωνίστηκε στην Κ20 της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και πέρυσι αγωνίστηκε με την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα αγωνιστώ στον ΠΙΕΡΙΚΟ και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για να καταφέρει η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της».


Βούλγαρης Νικόλαος, 19χρονος ταλαντούχος μεσοαμυντικός ποδοσφαιριστής, έχει αγωνιστεί στον ΓΑΣ Σβορώνου και με παραστάσεις Γ΄ εθνικής κατηγορίας με την ομάδα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ανήκω στην ιστορική ομάδα του νομού μου και θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».



Ζώβληκας Κυριάκος, 17χρονος ταλαντούχος Κατερινιώτης ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως κεντρώος στη μεσαία γραμμή έχει αγωνιστεί στην Κ17 ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στον Βατανιακό, στον ΓΑΣ Σβορώνου με τελευταίο σταθμό στον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στην Γ΄ εθνική κατηγορία. Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή ανέφερε: «Είναι μια πρόκληση για μένα και τιμή μου να αγωνιστώ στην ομάδα της πόλης της Κατερίνης τον ΠΙΕΡΙΚΟ».


Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλωσορίζει στην μεγάλη οικογένειά του τους παραπάνω Πιεριείς ποδοσφαιριστές. Τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να ξεδιπλώσουν όλοι τους και ο καθένας χωριστά το ταλέντο τους και τις πλούσιες ικανότητές τους με πολλές επιτυχίες και χαρές για τη μελανόλευκη φανέλα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ. 


Μπορείτε να δείτε το πλήρες ρόστερ του ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ για την νεα σεζόν, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής στο https://pierikosnews.blogspot.gr/p/13-14.html

1 σχόλιο:

  1. ελα ρε τουλκεριδη ψυχαρα παρτους ολους σβαρνα

    Γιωργος Ραπτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!