Κλείνει Μιτόσεβιτς ο Πιερικός! Δίπλα του ο Καμπερίδης

Κοντά στην ολοκλήρωσή της, βρίσκεται η αναζήτηση τεχνικού ηγέτη στον Πιερικό, μετά την αποχώρηση του Νίκου Γκουλή. Μπορεί να κυκλοφόρησαν αρκετά ονόματα την προηγούμενη εβδομάδα (Αμανατίδης, Χαραλαμπίδης κ.α.), ωστόσο άλλος φέρεται να είναι ο προπονητής που θα αναλάβει το δύσκολο έργο της καθοδήγησης της κατερινιώτικης ομάδας.

Ο λόγος για τον Σέρβο Ντούσαν Μιτόσεβιτς, που αποτελεί γνώστη της ελληνικής πραγματικότητας. Με προηγούμενη θητεία σε Ηρακλή και Αναγέννηση Καρδίτσας, ο 62χρονος Μιτόσεβιτς, που εργάστηκε στην κυπριακή Ανόρθωση, με την οποία κατέκτησε πρωταθλήματα και συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ πέρασε και από Άρη Λευκωσίας και Ερμή Αραδίππου, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διοίκηση της ομάδας και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται οριστικές εξελίξεις. Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και επέλθει συμφωνία, τότε στο πλευρό του Μιτόσεβιτς θα βρίσκεται ο Γιώργος Καμπερίδης, που πρόσφατα ακούστηκε για τον πάγκο του Βατανιακού...  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!