Ανακοινώθηκε ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς


Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας μέχρι 30/06/2013 θα είναι ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς με βοηθό του τον Μάκη Δελληγιάννη, γυμναστής θα είναι ο Νίκος Γιάγκου και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Συμεωνίδης. Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς έχει δούλεψει αρκέτα χρόνια στην Ελλάδα και στην Κύπρο. Με την Ανόρθωση κατακτήσε το πρωτάθλημα της Κύπρου και οδήγησε την ομάδα στο CHAMPIONS LEAGUE.

Στο βιογραφικό του, έχει κοουτσάρει τον Ηρακλή για δύο χρόνια 1994-1996, ακολούθησε η Ανόρθωση στην Κύπρο 1998-1999, αργότερα στην ΑΕΚ Λάρνακας 2001-2002. Το 2004 ήρθε στην Ελλάδα για να κοουτσάρει τον Πανσερραϊκό έως το 2006. Το 2008 ξανάρθε στην Ελλάδα δεύτερη φορά, για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας. Η επιστροφή στην Κύπρο δεν άργησε, καθώς την επόμενη χρονιά προσλήφθηκε από τον Ερμή Αραδίππου, ενώ πέρυσι ήταν στον Άρη Λεμεσού που αγωνιζόταν στην Α' Εθνική της Κύπρου.

Έρχεται λοιπόν για τρίτη φορά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Πιερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!