Με γεμάτες τσέπες για το διπλό.....


Σήμερα Παρασκευή απόγευμα ενημερώθηκαν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού να συγκεντρωθούν στα γραφεία της ΠΑΕ ώστε να γίνουν η πληρωμές στο τμήμα της ομάδας.Έτσι με περισσότερη διάθεση,ψυχολογία (και με την αλλαγή προπονητή) ο Πιερικός αύριο το μεσημέρι αναχωρεί για Θεσσαλονίκη  όπου θα διαμείνει για να αντιμετωπίσει το απόγευμα της Κυριακής στο Καυτατζόγλειο τον Ηρακλή.Άνεμος αλλαγής πνέει στην Κατερίνη μετά την έλευση του Ντούσαν Μιτόσεβιτς, ο οποίος διακρίνει μεγάλη διάθεση και βελτιωμένη ψυχολογία στους παίκτες, παρότι προέρχονται από τρεις σερί ήττες. Βεβαίως, ο Σέρβος θα χρειαστεί λίγες μέρες για να αποκρυσταλλώσει πιο σφαιρική άποψη για το ρόστερ και συνεπώς αγωνιστικά δεν ετοιμάζει θεαματικές αλλαγές σε αυτή τη φάση. Άλλωστε, τον Πιερικό περιμένει ένα «βαρύ» πρόγραμμα, συνεχόμενων αγώνων σε λίγες μέρες (Κυριακή Ηρακλής, Τετάρτη Καλλονή εκτός, άλλη Κυριακή Καβάλα εκτός, ακολούθως Λεβαδειακός για το Κύπελλο και στη συνέχεια Επανομή εντός) και δεν είναι εύκολο να υιοθετήσουν άμεσα και… αναίμακτα οι παίκτες μια διαφορετική φιλοσοφία απ’ ότι έχουν συνηθίσει.
Ο Μιτόσεβιτς σε γενικές γραμμές δείχνει ικανοποιημένος από την ποιότητα και το έμψυχο υλικό που καλείται να διαχειριστεί, ενώ για το παιχνίδι στο Καυτανζόγλειο, με μια πρώην ομάδα του, τον «Γηραιό», δεν υπολογίζονται οι γνωστοί απόντες Καρακατσάνης, Βασιλειάδηςκαι Ελευθεριάδης. Νέα πρόσωπα θα είναι οι Φαμπίνιο και Γιαζιτζόγλου, που επανέρχονται από τιμωρία στο αρχικό σχήμα, . Τέλος, οι μελανόλευκοι θα κληθούν να «σπάσουν» μια αρνητική παράδοση με τον Ηρακλή, αφού σε 17 επίσημα ματς στο Καυτανζόγλειο μετρούν 12 ήττες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μια νίκη, το… 1965! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!