Μιτόσεβιτς: Το ματς τελείωσε στην κόκκινη κάρτα


Η εξέλιξη και το σκορ του αγώνα ήταν τέτοια όπου ο προπονητής του Πιερικού, Ντούσαν Μιτόσεβιτς, δεν μπορούσε να πει και πολλά για το παιχνίδι.
mitosevic.jpgΟ Σέρβος τεχνικός των «μελανόλευκων», είπε: «Πολύ περίεργα τα συναισθήματά μου που επέστρεψα σε αυτό το γήπεδο σαν αντίπαλος. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την μεγάλη σε έκταση και καθαρή νίκη που πέτυχε.
Εμείς δεν μείναμε από νωρίς με δέκα παίκτες. Αυτό ήταν και το τέλος του αγώνα. Αμέσως μετά ήρθε και το πρώτο γκολ του Ηρακλή και ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να καταφέρουμε κάτι καλό με δέκα παίκτες, ειδικά σε μία ομάδα όπως ο Ηρακλής που έπαιζε καλό και στρωτό ποδόσφαιρο.
Παρόλα αυτά, είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία και ένα ακυρωθέν γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο γενικά δεν ήμασταν καλοί, μείναμε από δυνάμεις. Ο Ηρακλής μας πίεσε το 2-0 ήρθε γρήγορα και τελείωσε το ματς.
Εμείς πρέπει να σκεφτούμε τα επόμενα παιχνίδια. Εχουμε πολύ δουλειά, πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το ματς, να γυρισουμε σελίδα και να δούμε τα επόμενα παιχνίδια.

Παπαστεργίου: «Αξιος νικητής ο Ηρακλής»

Ο Δημητρής Παπαστεργίου, εκπροσώπησε τους παίκτες του Πιερικού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε και μεταξύ άλλων τόνισε: «Συγχαρητήρια στον Ηρακλή για την νίκη. Είχαμε μία κακιά στιγμή, με την αποβολή του συμπαίκτη μου. Την θεωρώ τραβηγμένη. Παρόλα αυτά προσπαθήσαμε να παίξουμε και κάναμε δύο καλές φάσεις.
Θα πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να δουλέψουμε. Να ανατρέψουμε αυτή την εις βάρος μας κατάσταση. Είμαστε στις τελευταίες θέσεις και πρέπει επιτέλους να δούμε μία άσπρη μέρα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!