Συνεργάτης ο Μάκης Δεληγιάννης


Κώστας Παπαδόπουλος: 
«Συνεργάτες του νέου προπονητή θα είναι ο Μάκης Δεληγιάννης, πρώην παίκτης των Πιερικού και Ηρακλή, μαζί με τους Γιάγκου και Συμεωνίδη, που παραμένουν. Οι παίκτες να ξέρουν ότι θα κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο και ταυτόχρονα οι φίλαθλοι πρέπει να κάνουν υπομονή, δε θα τους απογοητεύσουμε. Προσωπικά νιώθω ασφαλής με τον Ντούσαν. Θέλουμε να βγάλουμε παίκτες, αλλά ο Πιερικός οφείλει να είναι πάντα πρωταγωνιστής». Για να καταλήξει αποστρέφοντας τον λόγο προς τον Σέρβο τεχνικό: «Ντούσαν, σου παραδίδω τα κλειδιά των αποδυτηρίων, θα έχεις τον πρώτο λόγο, είσαι το αφεντικό!».

Η επίσημη ανακοίνωση…
Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ Πιερικός: «Η ΠΑΕ Πιερικός ανακοινώνει ότι προπονητής της ομάδας μέχρι 30/06/2012 θα είναι ο Ντούσαν Μιτόσεβίτς με βοηθό του τον Μάκη Δεληγιάννη, γυμναστής θα ειναι ο Νίκος Γιάγκου και προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Συμεωνίδης. 

Ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς εχει δολεψει αρκέτα χρόνια στην Ελλάδα όσο αλλα και στην Κύπρο. Με την Ανόρθωση κατακτήσε το πρωτάθλημα της Κύπρου και οδήγησε την ομάδα στο Champions League. 
Στο βιογραφικό του, έχει κοουτσάρει τον Ηρακλή για δύο χρόνια 1994-1996, ακολούθησε η Ανόρθωση στην Κύπρο 1998-1999, αργότερα στην ΑΕΚ Λάρνακας 2001-2002. Το 2004 ήρθε στην Ελλάδα για να κοουτσάρει τον Πανσερραϊκό έως το 2006. Το 2008 ξανάρθε στην Ελλάδα δεύτερη φορά, για λογαριασμό της Αναγέννησης Καρδίτσας. 
Η επιστροφή στην Κύπρο δεν άργησε, καθώς την επόμενη χρονιά προσλήφθηκε από τον Ερμή Αραδίππου, ενώ πέρυσι ήταν στον Άρη Λεμεσού που αγωνιζόταν στην Α' Εθνική της Κύπρου. Έρχεται λοιπόν για τρίτη φορά στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Πιερικού».

Πρώτη προπόνηση-δυο επιστροφές
Στα αγωνιστικά, ο Μιτόσεβιτς είχε το απόγευμα της Τετάρτης την παρθενική γνωριμία και προπόνηση με τους παίκτες του Πιερικού, ενώ την Κυριακή θα κάνει ντεμπούτο σε γνώριμα λημέρια, στο Καυτανζόγλειο κόντρα στον Ηρακλή. Νέα πρόσωπα για τους Κατερινιώτες θα είναι οι Φαμπίνιο και Γιαζιτζόγλου, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!