Παπαστεργίου: «Να μην μείνει πίσω ο Πιερικός!»


Μετά από τις δυο σερί ήττες, από Ηρακλή Ψαχνών και Απόλλωνα Σμύρνης και το «διαζύγιο» με τον Νίκο Γκουλή, είναι σαφές ότι η ομάδα της Κατερίνης δεν περνά και τις πιο… εύκολες στιγμές της σεζόν.


Εν αναμονή της έλευσης του νέου τεχνικού, το υπηρεσιακό δίδυμο των Γιάννη Συμεωνίδη και Νίκου Γιάγκου, προετοιμάζουν τους μελανόλευκους για την επάνοδο στα τρίποντα, στην εντός έδρας «μάχη» της Κυριακής με τη Δόξα Δράμας, που επίσης δεν ξεκίνησε πολύ καλά φέτος.

Αντιμέτωπος με μια πρώην ομάδα του θα τεθεί ο 24χρονος δεξιός μπακ του Πιερικού, Δημήτρης Παπαστεργίου, που με δηλώσεις στη mikriliga.com τόνισε για το συγκεκριμένο παιχνίδι:
«Προερχόμαστε από δυο αρνητικά αποτελέσματα, με Ψαχνά και Απόλλωνα. 
Επιβάλλεται να νικήσουμε και να αντιδράσουμε θετικά. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, λόγω και της πίεσης που προστίθεται εντός έδρας και μετά από δυο αποτυχίες. Επίσης, η Δόξα είναι μια δυνατή ομάδα, με καλό ρόστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σχόλια με χυδαίες και υβριστικές εκφράσεις, καθώς και ανώνυμα (παρόλο που δίνεται η επιλογή) δεν θα περνάνε. Η επιλογή ανώνυμο σχόλιο είναι ανοιχτή για ελεύθερους χρήστες ώστε να μπορούν να βάλουν ονοματεπώνυμο.
Ουδεμία ευθύνη φέρουν οι διαχειριστές του PNEWS, για τα σχόλια και τις απόψεις των αναγνωστών και των σχολιαστών.
Σας ευχαριστούμε.

6 ΧΡΟΝΙΑ PNEWS και συνεχίζουμε...

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!

PierikosNews - Συνεχίζουμε δυνατά!